Type to search

Stiri Tenis

Elena Rybakina și Barbora Krejcikova Avansează în Semifinale la Wimbledon 2024

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Performanța Impecabilă a Elenei Rybakina pe Terenul Central

  Într-o zi rară cu soare la campionatele de la Wimbledon, Elena Rybakina a oferit o performanță impresionantă, învingând-o pe Elina Svitolina cu 6-3, 6-2 în sferturile de finală. De-a lungul ultimelor cinci zile, turneul pe iarbă a început să semene mai mult cu unul de sală, cu meciuri desfășurate sub acoperișul retractabil.

  Miercuri, însă, cerul albastru și clar a permis deschiderea acoperișului terenului central, iar Rybakina a strălucit în fața audienței, din care afăcut parte și Regina Camilla a Marii Britanii, într-un meci ale cărui ponturi tenis au fost disponibile pe site-urile celor mai buni experți ponturi pariuri.

  Născută în Rusia și reprezentând Kazahstanul, Rybakina, singura campioană din turneul feminin rămasă în competiție, a dominat meciul cu un serviciu fulgerător de 185 km/oră pentru a închide primul set și a încheiat victoria cu al șaptelea as al meciului. Clasată pe locul patru mondial și fiind cel mai ridicat cap de serie rămas în turneul feminin, Rybakina o va întâlni pe Barbora Krejcikova pentru un loc în finala de sâmbătă.

Elena Rybakina și Barbora Krejcikova Avansează în Semifinale la Wimbledon 2024
Barbora Krejcikova

Barbora Krejcikova Își Asigură Prima Semifinală la Wimbledon

  Barbora Krejcikova a ajuns miercuri în prima ei semifinală de la Wimbledon, învingând-o pe letona Jelena Ostapenko, cap de serie numărul 13, cu 6-4, 7-6(4), într-un duel între două foste campioane de la Roland Garros. Cap de serie numărul 31, Krejcikova și-a păstrat calmul de pe fundul terenului, forțându-și adversara să comită 35 de erori neforțate, într-un meci desfășurat pe Court One, cu acoperișul deschis pentru o rară ocazie în acest turneu.

  Ostapenko, în vârstă de 27 de ani, a arătat forță la serviciu, dar a avut dificultăți în plasarea acestuia, reușind mai puțin de 50% dintre primele servicii în primul set, potrivit ultimelor statistici tenis ale meciului. Krejcikova, campioană la Roland Garros în 2021, a realizat primul break în al treilea game și a câștigat setul inaugural. Deși Ostapenko a reușit să revină și să deschidă un avantaj de 4-1 în al doilea set, erorile constante i-au compromis jocul, iar Krejcikova a câștigat patru game-uri consecutive, ajungând la 5-4.

  Meciul s-a decis într-un tiebreak, unde un forehand strălucit al Krejcikovei a găsit linia îndepărtată, oferindu-i un mini-break crucial. Krejcikova a închis astfel meciul, obținând prima victorie împotriva letonei în ultimele lor patru întâlniri. Cehia va întâlni campioana de la Wimbledon 2022, Elena Rybakina, în semifinale.

Elena Rybakina și Barbora Krejcikova Avansează în Semifinale la Wimbledon 2024
Rybakina - Krejcikova în semifinale la Wimbledon
Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri