Type to search

Stiri Diverse

Wrexham: Confruntare Decisivă cu Blackburn Rovers în FA Cup

Avatar of Xpert Bet
Share

Wrexham Visează la Runda a Cincea în FA Cup

  Wrexham, dornică să depășească runda a patra a FA Cup pentru prima dată în 27 de ani, vine după o victorie cu 5-2 împotriva lui Cambridge United. Jon Dahl Tomasson conduce o echipă hotărâtă să rupă tradiția și să-și confirme prezența în sferturile competiției, sfidând ultimele ponturi fotbal expuse online de experții din domeniul pariurilor sportive.

  Chiar dacă au reușit un parcurs impresionant în FA Cup, înfrângerile recente cu West Bromwich Albion și Huddersfield Town au lăsat-o pe Wrexham într-o poziție dificilă în Championship. Cu șapte goluri încasate în ultimele opt meciuri, vulnerabilitatea defensivei reprezintă un punct sensibil pentru echipa lui Tomasson.

Wrexham: Confruntare Decisivă cu Blackburn Rovers în FA Cup
Jon Dahl Tomasson

Blackburn Rovers: În Căutarea Gloriei Pierdute

  Clubul Blackburn Rovers, cu șase trofee FA Cup în palmares, își dorește revenirea la gloria ultimului titlu câștigat în sezonul 1927-28. Cu o victorie zdrobitoare împotriva lui Cambridge, dar cu o serie dificilă în celelalte competiții, Rovers caută stabilitate și o nouă șansă în fața lui Wrexham. Cu o istorie bogată în FA Cup, Blackburn își propune să evite surprizele și să avanseze în fazele superioare ale competiției.

  Cu absențe semnificative în ambele tabere, ambele echipe trebuie să facă față unor provocări serioase. Blackurn, sub comanda antrenorului Phil Parkinson, nu se va putea baza pe O’Riordan și suferă din cauza accidentărilor lui Carter și Pickering. Pe de altă parte, Wrexham pierde un jucător cheie, Boyle, suspendat, și se confruntă cu absențe notabile precum Fletcher și Cannon.

Wrexham: Confruntare Decisivă cu Blackburn Rovers în FA Cup
Phil Parkinson

Formații probabile

  Blackburn Rovers:

Wahlstedt; Rankin-Costello, Hyam, S. Wharton; Brittain, Garrett, A. Wharton, Sigurdsson, Chrisene; Szmodics, Leonard

  Wrexham:

Okonkwo; Boyle, O’Connell, Cleworth, Tozer, McClean; Evans, Jones; Lee; Dalby, Mullin

Taguri

Lasa un comentariu