Type to search

Stiri Liga Portugal

După 5 Victorii Consecutive, Sporting Lisabona Primește Casa Pia într-un Derby în Lisabona

Avatar of Xpert Bet
Share

Sporting Lisabona: Cursă pentru Titlu și Revanșă După Eliminarea din Cupa Ligii

  Sporting Lisabona vizează menținerea primului loc în Liga Portugal după cinci victorii consecutive. Cu un atac prolific și o determinare puternică, gazdele își propun să compenseze eliminarea din Cupa Ligii. Antrenorul Ruben Amorim le-a insuflat încredere jucătorilor săi, iar cu 45 de goluri înscrise în acest sezon, aceștia sunt pregătiți pentru un duel palpitant.

  Sporting, care domină adversarul Casa Pia în întâlnirile anterioare, își propune să-și extindă seria de succese într-un stil ofensiv. Cu atacanți precum Victor Gyokeres în formă maximă, liderul din Liga Portugal își concentrează eforturile pe redobândirea titlului câștigat ultima oară în 2020-21.

  Gazdele se remarcă prin apărarea solidă și atacul prolific. Cu o medie de peste două goluri pe meci și un record impresionant în deplasare, Lions abordează meciul cu determinare. Gyokeres, marcând de două ori în ultimul meci, reprezintă o amenințare majoră pentru echipa oaspete, care trebuie să-și fortifice linia defensivă și să exploateze posibilele vulnerabilități ale gazdelor pentru a obține rezultatul dorit.

După 5 Victorii Consecutive, Sporting Lisabona Primește Casa Pia într-un Derby în Lisabona
Ruben Amorim

Casa Pia: Lupta Pentru Supraviețuire și Rezultate Instabile Acasă

  Casa Pia se confruntă cu provocări în lupta pentru supraviețuire, aflată la doar trei puncte deasupra locului de baraj retrogradare. Echipa condusă de Pedro Moreira are un bilanț slab acasă, cu cinci înfrângeri în ultimele șase meciuri pe teren propriu. Cu Casa Pia fără victorie în ultimele două partide, meciul cu Sporting reprezintă o misiune dificilă, așa cum sugerează și ultimele ponturi fotbal dezvăluite de specialiștii în pariuri sportive.

  Casa Pia, cu cea mai slabă apărare pe teren propriu, trebuie să găsească rezistență pentru a frâna asaltul lui Sporting și a rămâne competitivă. În ciuda succeselor recente în deplasare, Casa Pia trebuie să-și depășească dificultățile de acasă. Cu absențe notabile și o apărare vulnerabilă, Casa Pia caută soluții pentru a contracara arsenalul ofensiv al liderului Sporting Lisabona.

  Sporting va conta pe Gyokeres, dar va juca fără Morita și Diomande, plecați la echipele lor naționale. Cu St. Juste și Fresneda accidentați, echipa își menține optimismul. De cealaltă parte, Moreira resimte absența lui Mukendi și Silva, iar portarul Batista este suspendat.

După 5 Victorii Consecutive, Sporting Lisabona Primește Casa Pia într-un Derby în Lisabona
Pedro Moreira

Formații probabile

  Sporting Lisabona:

Adan; Quaresma, Coates, Inacio, Esgaio; Hjulmand, Goncalves, Santos; Trincao, Paulinho, Gyokeres

  Casa Pia:

Paes; Larrazabal, Nunes, Zolotic, Lelo; Dias, Neto, Brito, Roberto; Clayton, Cardoso

După 5 Victorii Consecutive, Sporting Lisabona Primește Casa Pia într-un Derby în Lisabona
Victor Gyokeres
Taguri

Lasa un comentariu