Type to search

Stiri Bundesliga

Wolfsburg vs. Mainz: Duel Decisiv pentru Supraviețuire pe Volkswagen Arena

Avatar of Xpert Bet
Share

Wolfsburg: Încercarea de Încheiere a Sezonului cu O Victorie

  Wolfsburg se pregătește să găzduiască Mainz pe Volkswagen Arena în ultima etapă a sezonului de Bundesliga 2023-24, fără prea multe mize pentru gazde. Echipa antrenată de Ralph Hasenhuttl a fost învinsă cu 2-0 de Bayern Munchen în meciul anterior, punând astfel capăt speranțelor de a obține un loc în competițiile continentale. Cu toate acestea, Wolfsburg a reușit să evite retrogradarea, situându-se acum pe locul 12, cu șapte puncte deasupra locului de baraj ocupat de Union Berlin și cu 10 puncte peste locul 17, ocupat de FC Koln, așa cum arată recentele statistici fotbal din Bundesliga.

  După numirea sa pe 17 martie, Hasenhuttl a reușit să stabilizeze echipa, care era pe locul 14 la acea vreme. În ultimele trei meciuri acasă, Wolfsburg a obținut victorii consecutive și speră să încheie sezonul cu o nouă victorie pe teren propriu, performanță pe care nu a mai reușit-o din august-septembrie 2023. În ciuda absențelor unor jucători importanți precum Yannick Gerhardt, Lukas Nmecha și Mattias Svanberg, Wolfsburg va încerca să își satisfacă fanii cu o ultimă victorie într-un ultim meci ale cărui ponturi Bundesliga sunt dezvăluite online de experți ponturi pariuri.

Wolfsburg vs. Mainz: Duel Decisiv pentru Supraviețuire pe Volkswagen Arena
Ralph Hasenhuttl

Mainz: Luptă Intensă pentru Supraviețuire

  De cealaltă parte, Mainz intră în acest meci cu moralul ridicat după victoria impresionantă cu 3-0 împotriva finalistei Ligii Campionilor, Borussia Dortmund. Echipa antrenată de Bo Henriksen a reușit să iasă din zona retrogradării și să urce pe locul 15, cu 32 de puncte, depășind astfel pe Union Berlin. Henriksen a fost numit în februarie și a reușit să redreseze echipa după o înfrângere devastatoare cu 8-1 în fața lui Bayern pe 9 martie, de atunci rămânând neînvinși în opt meciuri consecutive. În tur, Mainz și Wolfsburg au remizat, 1-1.

  Pentru Mainz, un punct obținut la Wolfsburg ar trebui să fie suficient pentru a-și asigura menținerea în Bundesliga, cu condiția ca Union Berlin să nu învingă Freiburg la o diferență semnificativă. În caz contrar, o înfrângere combinată cu o victorie a lui Union Berlin ar putea coborî din nou pe Mainz în locul de baraj la retrogradare. Deși are câteva absențe precum Maxim Leitsch, Mainz are șanse bune să își prelungească seria de invincibilitate și să rămână în prima ligă, confirmând recentele predicții fotbal din Germania.

Wolfsburg vs. Mainz: Duel Decisiv pentru Supraviețuire pe Volkswagen Arena
Bo Henriksen

Formații probabile

  Wolfsburg:

Casteels; Lacroix, Bornauw, Jenz; Maehle, Majer, Arnold, Paredes; Baku, Wind, Wimmer

  Mainz:

Zentner; Kohr, Van den Berg, Hanche-Olsen; Caci, Barreiro, Amiri, Mwene; Gruda, Lee; Burkardt

Taguri