Type to search

Stiri Liga Portugal

Sporting Lisabona vs. Chaves: Confruntare între Extremele Clasamentului din Liga Portugal

Avatar of Xpert Bet
Share

Sporting Lisabona: Un Sezon de Succes

  Sporting Lisabona și-a continuat parcursul impresionant în acest sezon cu o victorie strânsă cu 1-0 împotriva Estoril Praia, ajungând la șase victorii consecutive. Meciul, ale cărui ponturi bune au fost expuse online de specialiști în ponturi pariuri sportive, a fost decis de golul lui Paulinho în minutul 81, aducând echipei gazdă a 18-a victorie a sezonului.

  Potrivit recentelor statistici fotbal din Liga Portugal, echipa antrenată de Ruben Amorim a rămas neînvinsă în ultimele 20 de meciuri de ligă, cu 18 victorii și două remize, de la înfrângerea cu 3-2 în fața Vitoria de Guimaraes din decembrie. Sporting Lisabona a reușit să câștige titlul în Liga Portugal pentru a 20-a oară și speră să încheie sezonul cu un record perfect acasă, având până acum 16 victorii în 16 meciuri pe Estadio Jose Alvalade. În plus, echipa se pregătește pentru finala Cupei Portugaliei împotriva lui Porto, programată pe 26 mai.

Sporting Lisabona vs. Chaves: Confruntare între Extremele Clasamentului din Liga Portugal
Ruben Amorim

Chaves: O Campanie Dezamăgitoare

  De cealaltă parte, Chaves a suferit o înfrângere de 1-0 împotriva Famalicao, continuând o serie de trei înfrângeri consecutive. Echipa condusă de Moreno a marcat doar un gol și a primit șapte în aceste meciuri. Forma slabă de la sfârșitul sezonului a dus echipa pe ultimul loc în clasament, punând capăt celor doi ani de prezență în prima ligă portugheză.

  Problemele lor se reflectă în statisticile defensive și ofensive, cu doar 31 de goluri marcate și 69 primite, fiind a doua cea mai slabă apărare din ligă după Portimonense. În ciuda dificultăților, Hector Hernandez a fost un punct luminos, cu 14 goluri și o pasă decisivă în acest sezon. În tur Sporting a surclasat Chaves cu 3-0.

  Sporting Lisabona va juca fără portarul titular Antonio Adan, accidentat din februarie, iar Franco Israel este și el indisponibil din cauza unei accidentări la genunchi. Astfel, tânărul Diogo Pinto va fi titular din nou între buturi. Viktor Gyokeres, cu 27 de goluri, a câștigat titlul de golgeter în Liga Portugal și va fi un jucător de urmărit în continuare.

Sporting Lisabona vs. Chaves: Confruntare între Extremele Clasamentului din Liga Portugal
Moreno

Formații probabile

  Sporting Lisabona:

Pinto; Diomande, Inacio, Coates; Esgaio, Morita, Braganca, Reis; Trincao, Gyokeres, Goncalves

  Chaves:

Nascimento; Correia, Nogueira, Fernandes, Cruz; Essugo, Guzzo, Nwakali; Ribeiro, Hernandez, Sanca

Taguri