Type to search

Stiri Diverse

Standard Liege vs. Gent: Confruntare Incendiară în Jupiler Pro League

Avatar of Xpert Bet
Share

Standard Liege: Căutarea Gloriei Pierdute

  Standard Liege se pregătește să încheie seria lor îngrijorătoare fără victorii într-un meci important împotriva lui Gent, pe Stade Maurice Dufrasne. După o înfrângere dezamăgitoare la Leuven, echipa lui Ivan Leko se află pe locul 10 în clasamentul general, dar riscă să coboare dacă nu obțin rezultate pozitive în ultimele două meciuri, ale căror ponturi fotbal vor fi accesibile pe platformele specialiștilor în ponturi pariuri sportive.

  Echipa nu a mai câștigat un meci din 4 aprilie, când a învins Eupen cu 4-0. De atunci, au acumulat doar cinci puncte în șapte meciuri. Cu absențe notabile în lot, precum Aiden O’Neill și Zinho Vanheusden, Standard Liege se confruntă cu dificultăți în a-și regăsi forma. În meciul precedent împotriva lui Leuven, golul marcat de Kelvin Yeboah nu a fost suficient pentru a preveni înfrângerea cu 3-1. Wilfried Kanga, împrumutat de la Hertha Berlin, rămâne o speranță pentru echipă, cu 12 goluri marcate în acest sezon.

Standard Liege vs. Gent: Confruntare Incendiară în Jupiler Pro League
Ivan Leko

Gent: În Cursă pentru Europa

  Gent vine după o înfrângere surprinzătoare acasă cu Leuven, dar rămâne într-o poziție favorabilă pentru a-și asigura un loc în play-off-ul pentru Europa Conference League. Echipa lui Hein Vanhaezebrouck a dominat posesia și a creat multe ocazii, dar nu a reușit să treacă de portarul Maxence Prevot de la Leuven, pierzând astfel cu 1-0, infirmând numeroase pronosticuri fotbal ale caselor de pariuri. Ultima dispută între cele două echipe s-a încheiat cu scorul de 5-1 pentru Gent.

  Cu toate acestea, forma generală a echipei este una bună, având doar două înfrângeri în ultimele 11 meciuri din Jupiler Pro League. Unul dintre jucătorii cheie pentru Gent este Tarik Tissoudali, care a marcat 15 goluri în acest sezon și a contribuit decisiv în ultimele opt meciuri. De asemenea, absența portarului Paul Nardi din cauza unei fracturi de gleznă a fost bine gestionată de Davy Roef, care a reușit să păstreze opt meciuri fără gol primit.

Standard Liege vs. Gent: Confruntare Incendiară în Jupiler Pro League
Hein Vanhaezebrouck

Formații probabile

  Standard Liege:

Epolo; Panzo, Noubi, Laifis; Fossey, Kawabe, Price, Balikwisha, Sowah; Kanga, Yeboah

  Gent:

Roef; Mitrovic, Watanabe, Brown; Samiose, De Sart, Kums, Hjulsager; Gerkens, Hong, Tissoudali

Taguri