Type to search

Stiri MLS

Inter Miami Vizează Extinderea Seriei Invincibile în MLS

Avatar of Xpert Bet
Share

Inter Miami: În Căutarea Continuării Seriei Pozitive

  Inter Miami are ocazia de a-și extinde seria de meciuri fără înfrângere în MLS la șapte partide, sâmbătă, când vor găzdui echipa DC United pe stadionul Chase. Miercuri, echipa lui Gerardo Martino a încheiat o serie de cinci victorii consecutive cu un rezultat de egalitate, 0-0, împotriva celor de la Orlando City, în timp ce DC United a fost învinsă cu 4-1 de New York Red Bulls, într-un meci ale cărui ponturi pariuri au fost dezvăluite de specialiștii în ponturi pariuri sportive.

  Într-un joc rar pentru această etapă a campionatului MLS, Miami a reușit să mențină poarta intactă, obținând primul lor meci fără gol primit de la deschiderea sezonului regulat cu o victorie de 2-0 împotriva Real Salt Lake. Acesta a fost doar al doilea meci din acest sezon în care Inter nu a reușit să marcheze, nefiind ținută fără gol în două meciuri consecutive din luna mai 2023. Lionel Messi a lipsit de la întâlnirea de la mijlocul săptămânii pentru Miami după ce a suferit o lovitură la genunchi și este considerat incert pentru meciul cu DC United.

Inter Miami Vizează Extinderea Seriei Invincibile în MLS
Gerardo Martino

Provocările Defensive ale lui DC United

  În schimb, DC United continuă să aibă dificultăți pe teren propriu, pierzând puncte în trei din ultimele patru întâlniri pe Audi Field, conform recentelor statistici fotbal din MLS. Această prestație nefericită i-a coborât pe locul opt în clasamentul Conferinței de Est, cu doar trei puncte peste Nashville SC, care se află în afara imaginii play-off-ului. În tur, Inter a învins DC United cu 3-1, Luis Suarez reușind o dublă.

  Echipa lui Troy Lesesne a avut probleme defensive recente, primind multiple goluri în cinci din ultimele șase meciuri din MLS, permițând un total de 23 de goluri până în această etapă a sezonului, fiind la egalitate pentru al doilea cel mai slab loc din Conferința de Est.

  Jucând în deplasare pentru două din următoarele trei meciuri de ligă, acest lucru ar putea fi benefic pentru oaspeți pentru a recâștiga încrederea în campania din 2024. DC United a obținut puncte în cinci din cele șase meciuri din deplasare, jucate în MLS în acest sezon, inclusiv o victorie cu 3-2 la Atlanta United în ultima lor partidă pe teren străin.

Inter Miami Vizează Extinderea Seriei Invincibile în MLS
Troy Lesesne

Formații probabile

  Inter Miami:

Callender, Weigandt, Kryvtsov, Freire, Alba; Gressel, Busquets, Ruiz; Rojas, Suarez, Campana

  DC United:

Bono; Herrera, McVey, Bartlett, Peltola, Jeahze; Pirani, Rodriguez, Klich; Ku-DiPietro, Benteke

Taguri