Type to search

Stiri Bundesliga

Werder Bremen vs. VfL Bochum: Bătălie Finală pentru Europa și Supraviețuire în Bundesliga

Avatar of Xpert Bet
Share

Speranțe Teoretice ale lui Werder Bremen pentru Europa

  Werder Bremen întâmpină VfL Bochum pe Weserstadion în ultima etapă a sezonului 2023-24 din Bundesliga, ambele echipe având obiective majore de atins. Bremen, situată pe locul 11, are încă șanse să termine pe locul 8, ceea ce ar putea aduce calificarea în competițiile europene pentru sezonul următor. Cu 39 de puncte acumulate din 33 de meciuri, Bremen se află la doar trei puncte de Freiburg, echipa de pe locul 8.

  Pentru a-și îndeplini visul european, Bremen trebuie să câștige împotriva lui Bochum și să spere că rezultatele din celelalte meciuri vor fi favorabile. Conform recentelor statistici fotbal germane, echipa antrenată de Ole Werner a adunat 22 de puncte din 16 meciuri pe teren propriu în acest sezon. Partida va fi o provocare, având în vedere că Bochum are al doilea cel mai slab record în deplasare din Bundesliga, cu doar 10 puncte obținute din 16 meciuri.

Werder Bremen vs. VfL Bochum: Bătălie Finală pentru Europa și Supraviețuire în Bundesliga
Ole Werner

Bochum: În Luptă pentru Supraviețuire

  De cealaltă parte, VfL Bochum se află pe locul 14, la trei puncte deasupra zonei de retrogradare. Echipa antrenată de Heiko Butscher nu poate retrograda automat, însă are nevoie de un egal sau mai mult pentru a-și asigura supraviețuirea, mai ales dacă Mainz pierde împotriva Wolfsburg sau Union Berlin nu învinge Freiburg. În tur, Bochum a smuls un punct pe terenul din Bremen, egalând în ultimele momente ale partidei.

  Bochum a adunat șase puncte din ultimele nouă disponibile în Bundesliga, dar vine după o înfrângere severă de 5-0 acasă împotriva campioanei Bayer Leverkusen. Deși nu au reușit să învingă Bremen din februarie 2008, Bochum speră să rupă această serie negativă în această confruntare crucială, ale cărei ponturi pariuri sunt disponibile online prin bunăvoința specialiștilor în ponturi pariuri sportive.

Werder Bremen vs. VfL Bochum: Bătălie Finală pentru Europa și Supraviețuire în Bundesliga
Heiko Butscher

Formații probabile

  Werder Bremen:

Zetterer; Veljkovic, Freidel, Jung; Weiser, Bittencourt, Lynen, Agu; Schmid, Ducksch, Stage

  VfL Bochum:

Riemann; Oermann, Ordets, Schlotterbeck, Bernardo; Losilla, Osterhage; Asano, Stoger, Wittek; Hofmann

Taguri