Type to search

Stiri Bundesliga

Union Berlin Întâmpină Freiburg într-un Final Tensionat de Sezon în Bundesliga

Avatar of Xpert Bet
Share

Lupta pentru Supraviețuire și Ambițiile Europene

  Union Berlin primește pe Freiburg pe stadionul An der Alten Försterei sâmbătă, într-un meci crucial care va decide soarta echipei berlineze în Bundesliga. Cu multiple scenarii posibile, Union ar putea ajunge în zona retrogradării, păstra locul de playoff sau evita retrogradarea. Freiburg, pe de altă parte, urmărește să obțină un loc în competițiile europene în ultimul meci al sezonului, ale cărui ponturi Bundeslica sunt expuse online de experți ponturi pariuri.

  Union a fost la doar 45 de minute de prima victorie în Bundesliga din luna martie, conducând cu 2-0 împotriva lui Koln, echipa de pe penultimul loc. Totuși, echipa a cedat și a pierdut cu 3-2, lăsându-se într-o poziție precar în ultima zi a sezonului. Marco Grote, aflat pentru a doua oară la conducerea echipei după plecarea lui Nenad Bjelica la începutul lunii mai, speră la un ultim succes împotriva lui Freiburg în ultima etapă, conform unor pronosticuri fotbal ale caselor de pariuri.

  Rezultatele din etapa precedentă au văzut Mainz sărind peste clubul berlinez după ce au învins finalista Ligii Campionilor, Borussia Dortmund, cu 3-0. Suporterii care se îndreaptă către Försterei sâmbătă speră la maximum de puncte pentru a încheia o serie de trei înfrângeri consecutive pe teren propriu, precum și pentru a-și păstra statutul în primă ligă.

Union Berlin Întâmpină Freiburg într-un Final Tensionat de Sezon în Bundesliga
Marco Grote

Ambițiile lui Freiburg în Ultimul Meci al Antrenorului Streich

  Freiburg vine la Berlin cu speranța de a încheia perioada lui Christian Streich la club cu o victorie, ceea ce ar putea garanta fotbal european în sezonul următor pentru echipa din Pădurea Neagră. Poziția a opta ar putea asigura locul în Conference League pentru oaspeți, dacă Bayer Leverkusen câștigă finala Cupei Germaniei împotriva lui Kaiserslautern (din laga a doua germană) – ceea ce ar însemna că locul șapte ar obține calificarea în Europa League. În tur, Freiburg și Union Berlin au remizat, 0-0.

  Streich speră să depășească Hoffenheim, care întâmpină Bayern Munchen, pentru a ocupa locul șapte în ultima zi, dorind să încheie cei 12 ani la club cu o notă pozitivă. Fanii oaspeților au motive de optimism, deoarece Freiburg nu a pierdut în deplasare de peste două luni, cu trei victorii și un egal, păstrând porțile închise în victorii împotriva lui Borussia Monchengladbach (3-0), Darmstadt (1-0) și Koln (0-0).

  Freiburg ar trebui să fie mai sus în clasament dacă rezultatele de acasă ar fi fost mai bune, dar nu au câștigat niciunul dintre ultimele opt meciuri pe teren propriu. În consecință, echipa vizitatoare speră la o ultimă victorie pentru a încheia mandatul antrenorului Streich cu puncte maxime.

Union Berlin Întâmpină Freiburg într-un Final Tensionat de Sezon în Bundesliga
Christian Streich

Formații probabile

  Union Berlin:

Ronnow; Doekhi, Knoche, Leite; Trimmel, Haberer, Schafer, Roussillon; Aaronson, Volland, Gosens

  Freiburg:

Atubolu; Kubler, Keitel, Makengo; Doan, Eggestein, Hofler, Gunter; Sallai, Gregoritsch, Grifo

Taguri