Type to search

Stiri Serie A

AC Milan Vizitează Torino în Penultimul Meci al Sezonului din Serie A

Avatar of Xpert Bet
Share

AC Milan Caută Continuarea Seriei Pozitive

  AC Milan se deplasează la Torino sâmbătă pentru penultimul meci al sezonului, după o victorie convingătoare cu 5-1 împotriva lui Cagliari. Echipa lui Stefano Pioli a confirmat locul doi în Serie A, dar trebuie să facă față unei provocări dificile împotriva unei echipe din mijlocul clasamentului, Torino. După șase meciuri fără victorie, AC Milan a reușit să încheie seria neagră reușind să marcheze de cinci ori într-un meci ale cărui ponturi Italia au fost dezvăluite de specialiștii în ponturi pariuri sportive.

  În victoria de săptămâna trecută, Christian Pulisic a reușit o dublă, ajungând la 19 contribuții la goluri în 34 de apariții de la sosirea sa în Italia. Deși Milan nu a putut să se apropie de rivalii locali, Inter Milano, în cursa pentru titlu, echipa a demonstrat o formă ofensivă solidă în 2024. Potrivit recentelor statistici fotbal din Serie A, Rossoneri au marcat de cel puțin trei ori în jumătate dintre cele 18 meciuri de ligă disputate în acest an, fiind depășiți doar de Manchester City, Liverpool și Arsenal în acest aspect.

AC Milan Vizitează Torino în Penultimul Meci al Sezonului din Serie A
Stefano Pioli

Torino Speră la O Prestație Solidă

  Torino, una dintre cele mai solide echipe defensive din Italia, a pierdut doar de două ori acasă în acest sezon și speră să își continue seria pozitivă împotriva lui AC Milan. Echipa lui Ivan Juric a învins de trei ori în ultimele cinci meciuri de ligă împotriva Milanului la Torino, un record care le oferă încredere, confirmând ultimele predicții fotbal din Italia. În tur, AC Milan a învins Torino cu 4-1.

  În 2024, Torino a primit doar două goluri în nouă meciuri disputate acasă, având cel mai bun record defensiv pe teren propriu din Serie A. Totuși, înainte de victoria cu 2-1 împotriva lui Hellas Verona, Torino nu a marcat în patru meciuri consecutive. Pietro Pellegri a reușit golul victoriei în minutul 83, menținând speranțele echipei pentru un loc în competițiile europene.

AC Milan Vizitează Torino în Penultimul Meci al Sezonului din Serie A
Ivan Juric

Formații probabile

  Torino:

Milinkovic-Savic; Vojvoda, Buongiorno, Masina; Bellanova, Ilic, Tameze, Rodriguez; Ricci; Sanabria, Zapata

  AC Milan:

Maignan; Calabria, Tomori, Thiaw, Hernandez; Musah, Reijnders; Pulisic, Bennacer, Leao; Giroud

Taguri