Type to search

Stiri Premier League

West Ham și Bournemouth Împart Punctele: Eroare Impardonabilă și Penalty Salvator

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Gafa Debutantului Phillips și Reacția lui Moyes

  Într-un meci tensionat pe London Stadium, debutantul Kalvin Phillips de la West Ham a făcut o greșeală crucială, oferindu-le adversarilor de la Bournemouth un gol în primele trei minute, situație greu de anticipat în cele mai recente pronosticuri fotbal din Premiere League.

  Phillips, împrumutat de la Manchester City, a subevaluat o pasă înapoi, permițându-i lui Dominic Solanke să înscrie ușor. Managerul David Moyes a atribuit eroarea lipsei de timp petrecut efectiv pe terenul de joc a lui Phillips.

  Moyes a declarat că Phillips a început să se acomodeze și să-și găsească ritmul pe parcursul meciului. West Ham ar fi putut fi condusă cu 2-0, dar Alphonse Areola a avut o intervenție excelentă pentru a respinge șutul lui Antoine Semenyo. Tomas Soucek a ratat o ocazie bună, trimițând cu capul peste poartă înainte de pauză.

West Ham și Bournemouth Împart Punctele: Eroare Impardonabilă și Penalty Salvator
Solanke profită de eroarea lui Phillips și deschide scorul

Egalare din Penalty și Manageri Mulțumiți

  Gazdele și-au revenit în a doua repriză și au reușit să egaleze în minutul 61 printr-un penalty acordat de VAR pentru faultul lui Lloyd Kelly asupra lui Mohammed Kudus și transformat de James Ward-Prowse.

  Cu Kalvin Phillips înlocuit de Danny Ings, West Ham a căutat victoria, creându-și mai multe șanse de gol, în timp ce Bournemouth a amenințat constant pe contraatac într-un meci ale cărui ponturi bune au fost publicate online de experți pariuri sportive

  Cu toate că cele două echipe au împărțit punctele, Adoni Iraola, antrenorul lui Bournemouth, a apreciat valoarea punctului, remarcând dificultatea obținerii unui rezultat bun pe London Stadium.

  Moyes a recunoscut că nu este mulțumit de performanța generală, dar se declară satisfăcut de punctul obținut. West Ham rămâne pe locul șase în clasament, având 36 de puncte, în timp ce Bournemouth urcă pe locul 12, cu 26 de puncte, conform ultimelor statistici fotbal din Premiere League.

West Ham și Bournemouth Împart Punctele: Eroare Impardonabilă și Penalty Salvator
Ward-Prowse egalează din penalty
Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri

Lasa un comentariu