Type to search

Stiri Premier League

West Ham Învinge Manchester United cu 2-0 într-un Meci Vital în Premier League

Avatar of Xpert Bet
Share

Bowen și Kudus, Arhitecții Victoriei lui West Ham

  West Ham a reușit o victorie impresionantă cu 2-0 împotriva lui Manchester United în meciul de deschidere al rundei din Premier League. Echipa londoneză a urcat temporar pe locul șase în clasament, grație golurilor marcate în repriza a doua de Jarrod Bowen și Mohammed Kudus.

  Bowen a deschis scorul în minutul 72, finalizând o combinație frumoasă cu Lucas Paqueta. Doar șase minute mai târziu, Kudus a dublat avantajul echipei sale cu o finalizare precisă, stabilind astfel scorul final.

  Victoria vine ca un balsam pentru West Ham, care se recuperează după o înfrângere severă, 5-1, cu Liverpool în Cupa Ligii. Cu acest triumf, West Ham acumulează 30 de puncte, în timp ce Manchester United, care nu a marcat în ultimele patru meciuri din toate competițiile, coboară pe locul opt, cu 28 de puncte.

West Ham Învinge Manchester United cu 2-0 într-un Meci Vital în Premier League
Jarrod Bowen

Moyes și Ten Hag: Două Perspective Diferite

  Managerul West Ham, David Moyes, a subliniat importanța victoriei și a afirmat că acumularea a 30 de puncte în acest stadiu al sezonului este „un număr extraordinar de puncte pentru noi”. Moyes a menționat că echipa sa încearcă să crească și să se îmbunătățească constant, iar victoria asupra lui United reprezintă un pas important în acest sens.

  Prima repriză a fost lipsită de momente spectaculoase, cea mai bună ocazie aparținându-i lui Alejandro Garnacho de la United, care a șutat direct în portarul Alphonse Areola. După pauză, Bowen a fost aproape de a deschide scorul cu o lovitură de cap, dar tentativa sa a fost respinsă de portarul Onana. 

  Pe de altă parte, managerul lui United, Erik ten Hag, a declarat că echipa sa controla jocul înainte de a primi goluri. „Nu am lăsat West Ham să creeze oportunități semnificative și am avut trei șanse bune, pe care nu le-am fructificat,” a spus Ten Hag reporterilor. El și-a încurajat jucătorii să-și asume responsabilitatea șuturilor pe poartă, exprimându-și încrederea că vor reuși să redreseze situația echipei și să înceapă din nou să marcheze goluri.

West Ham Învinge Manchester United cu 2-0 într-un Meci Vital în Premier League
Mohammed Kudus
Taguri

Lasa un comentariu