Type to search

Ponturi pariuri La Liga Ponturi Spania Stiri

Villarreal vs Getafe Ponturi La Liga 20.10.2024

Avatar of Marius Ionut
Share
Villarreal vs Getafe Ponturi La Liga 20.10.2024

Villarreal vs Getafe Ponturi

Villarreal vs Getafe Ponturi. Villarreal și Getafe se vor duela duminică, 20 octombrie, de la 19:30, în etapa a 10-a din La Liga Spania, meci ce va avea loc pe Estadio de la Ceramica. Mai jos găsiți Ponturi Villarreal vs Getafe oferite de experții XpertBet.

 

Merită să arunci o privire peste Biletul Zilei în Cotă 10!

Analiză și Statistici

  • Villarreal are un început bun de sezon, iar după 9 runde ocupă locul 5, cu 17 puncte. În această perioadă, ”Submarinul Galben”  a obținut 5 victorii, 2 remize și 2 înfrângeri.
  • Getafe are probleme în actuala stagiune, fiind una dintre echipele care se vor lupta pentru evitarea retrogradării. În prezent, oaspeții sunt pe poziția a 16-a în La Liga, cu 8 puncte, la fel ca prima echipă aflată în ”zona roșie”. De spus că Getafe are o singură victorie în 9 etape.
  • Villarreal vine după un eșec, 2-0 cu Real Madrid în deplasare, în timp ce Getafe a remizat cu Osasuna pe teren propriu, scor 1-1.
  • Villarreal stă mai bine în duelurile directe cu Getafe, fiind neînvină în ultimele 10 întâlniri, timp în care a înregistrat 7 victorii și 3 remize.
  • De spus că cei de la Getafe au pierdut ultimele 3 partide disputate pe teren strâin.

Alte ponturi:

Villarreal vs Getafe Ponturi

VIctorie Villarreal @ 1.80

Getafe are mari probleme în meciurile disputate în deplasare, iar Villarreal este una dintre echipele bune din La Liga, cu jucători de mare calitate, care oricând pot face diferența pe tabelă. Mă aștept ca formația gazdă să se impună, mai ales ca are fanii de partea sa.

Autor
  • Marius Ionut

    Marius Ionut este un specialist în fotbal internațional, specializat în La Liga, Serie A și Ligue 1, și activează ca analist la Xpertbet.ro. Expertiza sa în analiza acestor campionate de top se reflectă în ponturile de pariuri bin...

    View all posts Autor
Taguri