Type to search

Stiri Euro 2024

Victorii pentru Polonia, Olanda și Cehia, dar și Probleme de Lot Înainte de Euro 2024

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Nicola Zalewski Aduce Victoria Poloniei în Ultimul Minut

  Polonia a obținut o victorie la limită, 2-1 împotriva Turciei, grație unui gol marcat de Nicola Zalewski în minutul 90. Această victorie vine în contextul unor accidentări îngrijorătoare pentru echipa poloneză, care se pregătește pentru Euro 2024. Karol Swiderski a deschis scorul în minutul 12, dar a suferit o accidentare la gleznă în timpul celebrării golului, fiind nevoit să părăsească terenul.

  Turcia a egalat în minutul 77 printr-o colaborare între doi înlocuitori, Kenan Yildiz și Baris Alper Yilmaz, acesta din urmă reușind să înscrie cu un șut printre picioarele fundașului Bartosz Salamon și pe lângă portarul Wojciech Szczesny.   Deși ambele echipe au avut șanse de a marca, Polonia a prelungit seria de meciuri fără înfrângere la opt, grație golului spectaculos al lui Zalewski din ultimele momente, într-o partidă ale cărei ponturi bune au fost publicate online de specialiștii în ponturi pariuri sportive.

Problemele Poloniei Înainte de Euro 2024

  Accidentările reprezintă o mare problemă pentru Polonia înainte de startul Euro 2024. Arkadiusz Milik a fost deja exclus din lot după o accidentare suferită în victoria cu 3-1 împotriva Ucrainei. În plus, Swiderski și-a agravat situația în meciul cu Turcia, iar Robert Lewandowski a fost nevoit să părăsească terenul din cauza unei accidentări în prima repriză, deși se pare că starea sa nu este la fel de gravă.

  Polonia va debuta la Euro 2024 împotriva Olandei pe 15 iunie și va mai întâlni Austria și Franța în Grupa D. Între timp, Turcia va juca împotriva Georgiei pe 18 iunie, urmată de meciuri cu Portugalia și Cehia în Grupa F. Aceste accidentări complică planurile selecționerului Probierz, care spera să aibă la dispoziție toți jucătorii de bază pentru competiția europeană.

Victorii pentru Polonia, Olanda și Cehia, dar și Probleme de Lot Înainte de Euro 2024
Lewandowsky s-a accidentat

Olanda Înfruntă Dezamăgirea Absenței lui Frenkie de Jong

  Conform recentelor predicții fotbal europene, Olanda a obținut o victorie convingătoare cu 4-0 împotriva Islandei în ultimul meci de pregătire înainte de Euro 2024. Cu toate acestea, bucuria victoriei a fost umbrită de anunțul că mijlocașul Frenkie de Jong nu va participa la turneu din cauza unor accidentări la gleznă. De Jong a încercat să revină la antrenamente, dar medicii au confirmat că nu va fi pregătit la timp pentru competiție.

  Antrenorul Ronald Koeman a informat jucătorii despre această veste înainte de meci, ceea ce a afectat moralul echipei, în ciuda scorului impresionant. În timpul meciului, Xavi Simons, Virgil van Dijk, Donyell Malen și Wout Weghorst au marcat pentru Olanda, care va debuta la Euro împotriva Poloniei, urmată de meciuri cu Franța și Austria.

Cehia Câștigă Greu Împotriva Macedoniei de Nord

  Cehia a câștigat cu 2-1 împotriva Macedoniei de Nord într-un meci de pregătire pentru Euro 2024, grație a două penalty-uri transformate în a doua repriză. Antrenorul Ivan Hasek a făcut numeroase schimbări față de victoria cu 7-1 împotriva Maltei, alegând echipa de start probabilă pentru turneu, incluzându-i pe mijlocașul Tomas Soucek și atacantul Patrik Schick.

  Schick a deschis scorul din penalty în minutul 60, după un fault asupra lui Soucek. Macedonia de Nord a egalat cinci minute mai târziu prin Isnik Alimi, dar Antonin Barak a adus victoria pentru Cehia cu un al doilea penalty transformay în prelungirile partidei. Cehia va începe Euro 2024 pe 18 iunie împotriva Portugaliei, urmată de meciuri cu Georgia și Turcia, în timp ce se confruntă cu absența lui Michal Sadilek, accidentat recent.

Victorii pentru Polonia, Olanda și Cehia, dar și Probleme de Lot Înainte de Euro 2024
Barak (7) aduce victoria Cehiei în prelungiri
Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri