Type to search

Stiri La Liga

Lupta pentru Promovare în La Liga Continuă: Eibar vs. Real Oviedo

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Eibar: Drumul către Finala Play-off-ului

  Eibar se află în fața unei oportunități imense de a avansa în finala play-off-ului Segunda Division, după ce au terminat sezonul regulat pe locul trei, cu 71 de puncte acumulate. Echipa bască a fost constantă în ultimele sezoane, participând la play-off pentru al treilea an consecutiv, însă fără a reuși să treacă de semifinale în ultimele două ediții.

  După un rezultat de egalitate fără goluri în prima manșă cu Real Oviedo, Eibar are un ușor avantaj, datorită faptului că joacă pe teren propriu în acest meci retur, ale cărui ponturi Spania sunt publicate pe site-urile celor mai buni experți ponturi pariuri.

  Pe Estadio Municipal de Ipurua, Eibar a fost de neînvins în ultimele șase meciuri, o serie care include și o victorie spectaculoasă cu 4-3 împotriva lui Oviedo în ultima zi a sezonului regulat. Aceasta a fost a patra victorie consecutivă pe teren propriu împotriva echipei din Asturias, extinzând seria de invincibilitate acasă la nouă meciuri competitive, conform recentelor statistici fotbal spaniole.

  Cu Jon Bautista încă indisponibil din cauza unei accidentări musculare, antrenorul Joseba Etxeberria ar putea păstra aceeași formulă de echipă, bazându-se pe atacanții săi principali, Stoichkov și Ager Aketxe, ambii marcând câte 12 goluri în sezonul regulat.

Lupta pentru Promovare în La Liga Continuă: Eibar vs. Real Oviedo
Joseba Etxeberria

Real Oviedo: Revenirea la Gloria de Altădată

  Real Oviedo speră să pună capăt unei absențe de 22 de ani din prima ligă, după ce au terminat pe locul șase în acest sezon. Echipa din Asturias, care a cunoscut perioade lungi în liga a doua și a treia, participă la play-off-ul Segunda Division pentru prima dată din sezonul 1987-88.

  După ce nu au reușit să fructifice avantajul terenului propriu în prima manșă împotriva lui Eibar, echipa antrenată de Luis Carrion este acum obligată să obțină o victorie în deplasare pentru a avansa în finală. Cu doar trei victorii în ultimele nouă meciuri disputate în deplasare și un singur succes în ultimele nouă confruntări directe cu Eibar, Oviedo are o sarcină dificilă în față.

  Absențele importante din lot, cum ar fi David Costas, Mario Hernandez și Rodrigo Tarin, complică și mai mult situația. Totuși, revenirea lui Jaime Seoane, după suspendare, oferă un plus de opțiuni echipei. De asemenea, se așteaptă ca Santi Cazorla, fostul star al Arsenal, să fie evaluat înainte de meci, în speranța că va putea contribui la efortul echipei în această întâlnire crucială.

Lupta pentru Promovare în La Liga Continuă: Eibar vs. Real Oviedo

Formații probabile

  Eibar:

Zidane; Correa, Berrocal, Arbilla, Gutierrez; Nolaskoain, Pereira; Aketxe, Soriano, Corpas; Stoichkov

  Real Oviedo:

Roman; Rozada, Luengo, Calvo, Pomares; Seoane, Colombatto; Masca, De la Fuente, Sanchez; Alemao

Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri