Type to search

Stiri Tenis

Victorii Dramatice la Roland Garros: Alcaraz și Zverev în Finală

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Alcaraz Triumfă Într-un Meci Epic

  Carlos Alcaraz a reușit să își asigure locul în finala de la Roland Garros după o victorie spectaculoasă împotriva italianului Jannik Sinner, viitor lider ATP de luni. Deși Alcaraz a avut un început dificil, pierzând primul set cu 2-6, a revenit spectaculos și a câștigat meciul cu scorul de 2-6, 6-3, 3-6, 6-4, 6-3. Încleștarea celor doi a fost marcată de schimbări dramatice de ritm și de momente de suferință și luptă intensă, într-un meci ale cărui ponturi tenis au fost publicate online de experți ponturi pariuri.

  Sinner a început meciul în forță, preluând conducerea cu 4-0 în primul set. Cu toate acestea, Alcaraz a reușit să își revină, profitând de scăderea procentajului de prim serviciu al adversarului său. Spaniolul a folosit cu abilitate forehand-ul său devastator pentru a egala scorul, apoi a preluat conducerea în setul al treilea cu un passing shot spectaculos. Deși Sinner a avut probleme medicale și părea că nu va mai putea continua, a găsit resurse să câștige setul al treilea.

  În setul al patrulea, ambele părți au arătat de ce sunt considerați unii dintre cei mai buni jucători ai momentului. Alcaraz a revenit în forță, câștigând patru puncte consecutive la scorul de 5-4 și forțând un set decisiv. În setul final, spaniolul a preluat rapid conducerea și nu a mai privit înapoi, câștigând în cele din urmă meciul și asigurându-și locul în prima sa finală la Roland Garros, confirmând recentele predicții tenis spaniole.

Victorii Dramatice la Roland Garros: Alcaraz și Zverev în Finală
Carlos Alcaraz

Zverev Se Impune În Fața Lui Ruud

  Alexander Zverev a avut un parcurs impresionant în semifinala sa, reușind să-l învingă pe norvegianul Casper Ruud cu 2-6, 6-2, 6-4, 6-2. Zverev, aflat la a patra semifinală consecutivă la Roland Garros, a reușit în sfârșit să treacă de acest obstacol și să ajungă în finală, devenind astfel al doilea german care atinge această performanță în era Open, după Michael Stich în 1996, potrivit ultimelor statistici tenis din circuitul ATP.

  Deși a început mai încet, pierzând primul set, Zverev și-a găsit ritmul în setul al doilea. După ce a egalat scorul, germanul a preluat conducerea în setul al treilea și a reușit să se impună în setul al patrulea, profitând de dificultățile fizice ale lui Ruud. Norvegianul, deși a avut probleme medicale, a continuat să lupte până la capăt, demonstrându-și spiritul de campion.

  Zverev, care a pierdut finala de la US Open în 2020 în fața lui Dominic Thiem, a declarat că acum este pregătit să câștige primul său titlu de Grand Slam. „Am fost la două seturi de extaz și un break de a câștiga, dar nu eram pregătit atunci. Acum am 27 de ani, nu mai sunt un copil. Dacă nu acum, atunci când?”, a spus Zverev cu încredere.

Victorii Dramatice la Roland Garros: Alcaraz și Zverev în Finală
Alexander Zverev
Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri