Type to search

Stiri Euro 2024

Umilință Suferită de Anglia și Victorie Dramatică pentru Germania înainte de Euro 2024

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Anglia Dezamăgește pe Wembley în Fața Islandei

  Echipa națională a Angliei a fost huiduită pe Wembley de aproximativ 90.000 de fani după ce a pierdut cu 1-0 în fața Islandei, în ultimul meci amical înainte de Euro 2024. În minutul 16, Jon Dagur Thorsteinsson a reușit să marcheze pentru Islanda, trecând ușor de apărătorul englez John Stones, amintind de eliminarea umilitoare a Angliei de către Islanda la Euro 2016. Anglia și-a creat puține ocazii clare de gol și aproape că a încasat un al doilea gol dintr-un contraatac islandez, când Thorsteinsson a alunecat în momentul șutului.

  Selecționerul Gareth Southgate a recunoscut că performanța echipei sale nu a fost suficient de bună, declarând pentru Channel 4: „Am învățat multe și știm că prestația nu a fost suficient de bună. Aveam nevoie de acest meci; sunt mulți jucători cărora le gestionăm minutele și evident a fost o performanță dezamăgitoare și dezarticulată și nu am arătat destul caracter.” Anglia, care a învins Bosnia-Herțegovina cu 3-0 luni, va începe turneul pe 16 iunie împotriva Serbiei, într-un meci ale cărui ponturi Euro 2024 vor fi elaborate curând de cei mai buni specialiști în ponturi pariuri sportive.

Germania Revine și Câștigă Târziu împotriva Greciei

  Germania a avut nevoie de un gol în minutul 89 marcat de rezerva Pascal Gross pentru a obține victoria cu 2-1 împotriva Greciei, cu o săptămână înainte de debutul la Euro 2024 împotriva Scoției la München. Grecii au preluat conducerea în minutul 34 prin Georgios Masouras, după ce portarul Manuel Neuer nu a reușit să rețină un șut al lui Christos Tzolis. Kai Havertz a egalat în minutul 56 cu un șut în diagonală care a trecut de Manolis Siopis.

  După ce Benjamin Henrichs a trimis mingea în bara transversală în minutul 83, Germania a preluat în sfârșit conducerea printr-un șut puternic de la distanță al lui Gross, confirmând recentele predicții fotbal europene. Cu o performanță plată în prima repriză și o revenire tardivă, victoria împotriva Greciei continuă seria de rezultate mixte pentru Germania, care a învins Franța și Olanda în amicale în martie, dar a pierdut în fața Japoniei, Turciei și Austriei în ultimele 12 luni.

  Eroarea lui Neuer la golul Greciei a venit la scurt timp după ce antrenorul Julian Nagelsmann a confirmat că-l va exclude pe portarul de la Stuttgart, Alexander Nübel, pe măsură ce finalizează lotul de 26 de jucători pentru turneu. Marc-Andre ter Stegen de la Barcelona și Oliver Baumann de la Hoffenheim sunt ceilalți doi portari din lot. Nagelsmann s-a angajat în martie să-l aibă pe Neuer ca portar titular pentru Euro 2024, deși accidentările l-au împiedicat pe Neuer să joace primul său meci sub comanda lui Nagelsmann, în remiza 0-0 de luni cu Ucraina.

Umilință Suferită de Anglia și Victorie Dramatică pentru Germania înainte de Euro 2024
Gross aduce victoria Germaniei în minutul 89
Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri