Type to search

Stiri Euro 2024

Ultimele Pregătiri: Italia vs. Bosnia-Herțegovina înainte de Euro 2024

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Italia, în Căutarea Continuității Formei Bune

  Italia își încheie pregătirile pentru Euro 2024 cu un meci amical împotriva Bosniei-Herțegovina pe Stadio Carlo Castellani din Empoli. Echipa națională a Italiei, aflată pe locul 9 în clasamentul FIFA, dorește să își extindă seria de meciuri fără înfrângere la șase, înainte de debutul în grupa B împotriva Albaniei pe 15 iunie, într-un meci ale cărui ponturi Euro 2024 vor fi publicate online de experți ponturi pariuri.

  Sub conducerea lui Luciano Spalletti, Italia a avut un start promițător, cu cinci victorii și trei remize în primele nouă meciuri din toate competițiile. Spalletti și-a exprimat mulțumirea față de pregătirile echipei, evidențiind performanțele jucătorilor săi. În meciurile amicale din acest an, Italia a obținut victorii împotriva Venezuelei și Ecuadorului, dar a remizat cu Turcia.

  Într-un meci intern de pregătire, Gianluca Scamacca, Giacomo Raspadori și Stephan El Shaarawy au marcat în victoria cu 3-1 împotriva echipei U20 a Italiei. Spalletti și-a finalizat selecția de 26 de jucători pentru Euro 2024, excluzându-i pe Ivan Provedel, Samuele Ricci și Riccardo Orsolini.

Ultimele Pregătiri: Italia vs. Bosnia-Herțegovina înainte de Euro 2024
Luciano Spaletti

Bosnia-Herzegovina: În Căutarea Redresării

  De cealaltă parte, Bosnia-Herzegovina vine după o serie de cinci înfrângeri consecutive și nu va participa la Euro 2024, după ce a terminat pe locul cinci în grupa de calificare. Echipa, acum condusă de Sergej Barbarez, a pierdut recent cu 3-0 într-un amical împotriva Angliei, fără a înregistra vreun șut pe poartă și având doar 29% posesie, conform ultimelor statistici fotbal ale partidei.

  Bosnia are de înfruntat provocări majore, inclusiv absențele unor jucători importanți precum Edin Dzeko, liderul marcator și jucător cu cele mai multe selecții. Cu toate acestea, Ermedin Demirovic, care a avut o performanță impresionantă în Bundesliga, este așteptat să fie titular în atac. Bosnia, clasată pe locul 74 în lume, speră să obțină prima victorie împotriva Italiei și primul succes într-un meci amical în deplasare din 2018.

Ultimele Pregătiri: Italia vs. Bosnia-Herțegovina înainte de Euro 2024
Sergej Barbarez

Formații probabile

  Italia:

Donnarumma; Di Lorenzo, Mancini, Bastoni, Dimarco; Cristante, Jorginho; Raspadori, Pellegrini, Chiesa; Scamacca

  Bosnia-Herțegovina:

Piric; Radeljic, Katic, Ahmedhodzic, Hadzikadunic, Gazibegovic; Gigovoc, Krunic, Tahirovic, Hajradinovic; Demirovic

Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri