Type to search

Stiri Euro 2024

Test Final la Podgorica pentru Euro 2024: Muntenegru vs. Georgia

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Georgia: Ultimul Pas înainte de Euro 2024

  Georgia se pregătește pentru ultimul meci amical înainte de Euro 2024, întâlnind Muntenegru pe Stadionul Pod Goricom din Podgorica duminică seară. Echipa antrenată de Willy Sagnol își începe campania la Campionatul European pe 18 iunie împotriva Turciei, urmând să se confrunte și cu Cehia și Portugalia în Grupa F.

  Potrivit recentelor statistici fotbal europene, aceasta va fi prima participare a Georgiei la un turneu european, după ce a învins Grecia la penalty-uri în play-off-urile din luna martie. Echipa este condusă pe teren de goalkeeper-ul de la Valencia, Giorgi Mamardashvili, și de atacantul de la Napoli, Khvicha Kvaratskhelia.

  Cu un lot echilibrat și jucători de calitate, Georgia speră la un rezultat pozitiv în meciul de deschidere împotriva Turciei, pentru a se poziționa favorabil înaintea întâlnirii cu Cehia. Pentru amicalul împotriva Muntenegrului, Sagnol ar putea menține aceeași formulă care a adus succesul împotriva Greciei, cu Kvaratskhelia și Budu Zivzivadze în atac. Căpitanul Guram Kashia, în vârstă de 36 de ani, se pregătește să consemneze cea de-a 113-a selecție pentru echipa națională.

Test Final la Podgorica pentru Euro 2024: Muntenegru vs. Georgia
Willy Sagnol

Muntenegru: Ambiții în UEFA Nations League

  De cealaltă parte, Muntenegru, care nu a reușit să se califice pentru Euro 2024, își continuă pregătirile pentru Liga Națiunilor UEFA. Echipa antrenată de Robert Prosinecki a avut o campanie solidă în calificări, terminând pe locul trei, în spatele Ungariei și Serbiei. În ciuda necalificării, Muntenegru a obținut victorii importante în amicalele din martie împotriva Belarusului și Macedoniei de Nord.

  Pentru meciul împotriva Georgiei, ale cărui ponturi pariuri sunt dezvăluite online de specialiști ponturi pariuri sportive, Prosinecki își dorește a treia victorie din 2024, înainte de reluarea competițiilor oficiale în septembrie. Echipa va juca în Grupa 4 a Ligii B din Liga Națiunilor UEFA, alături de Islanda, Turcia și Țara Galilor.   

  Muntenegru va avea între buturi pe Matija Sarkic de la Millwall, iar căpitanul Stevan Jovetic, cel mai bun marcator al echipei cu 35 de goluri, va continua să joace în tricoul cu numărul 10. Atacantul de la Lecce, Nikola Krstovic, și Stefan Mugosa, cu 15 goluri pentru națională, sunt așteptați să fie implicați în atac.

Test Final la Podgorica pentru Euro 2024: Muntenegru vs. Georgia
Robert Prosinecki

Formații probabile

  Muntenegru:

Sarkic; Vesovic, Rubezic, Vujacic, Vukcevic; Kuc, Bakic; Osmajic, Jovetic, Camaj; Krstovic

  Georgia:

Mamardashvili; Kvirkvelia, Kashia, Dvali; Kakabadze, Kochorashvili, Kiteishvili, Chakvetadze, Shengelia; Kvaratskhelia, Zivzivadze

Paragraf 1

Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri