Type to search

Stiri Euro 2024

Pregătiri Finale pentru Euro 2024: Slovacia vs. Țara Galilor

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Slovacia: Pregătiri Intense pentru Euro 2024

  Slovacia își încheie pregătirile pentru Euro 2024 cu un meci amical împotriva Țării Galilor, care va avea loc duminică la Trnava. Echipa antrenată de Francesco Calzona va participa pentru a treia oară consecutiv la Campionatul European, după ce a reușit să termine pe locul secund în Grupa J de calificare, cu șapte victorii, un egal și doar două înfrângeri, potrivit recentelor statistici fotbal europene.

  În ultimele lor meciuri amicale din martie, Slovacia nu a reușit să câștige, pierzând cu 2-0 în fața Austriei și remizând 1-1 cu Norvegia. Totuși, miercuri, au revenit la forma victorioasă, învingând San Marino cu 4-0, datorită golurilor marcate de Tomas Rigo, Tomas Suslov, Lukas Haraslin și David Strelec. Acum, echipa caută să continue pe acest val de succes pentru a-și menține moralul ridicat înaintea confruntărilor din grupa de la Euro 2024 împotriva Belgiei, Ucrainei și României.

  Duminică, se așteaptă ca Martin Dubravka de la Newcastle United să-l înlocuiască pe Marek Rodak în poartă, iar Adam Obert și David Hancko să fie incluși în linia defensivă, într-un meci ale cărui ponturi bune sunt disponibile pe site-urile celor mai buni experți ponturi pariuri. De asemenea, Stanislav Lobotka, Ondrej Duda, Juraj Kucka și Robert Bozenik au mari șanse să înceapă meciul ca titulari.

Pregătiri Finale pentru Euro 2024: Slovacia vs. Țara Galilor
Francesco Calzona

Țara Galilor: În Căutarea Revanșei

  De cealaltă parte, Țara Galilor vine după o remiză dezamăgitoare, fără goluri, cu modesta națională a Gibraltarului. Această performanță a evidențiat lipsa de experiență a echipei și a consemnat primul rezultat pozitiv, de când Gibraltar a învins Andorra în noiembrie 2022. Deși Țara Galilor nu se va califica pentru Euro 2024, după ce a fost eliminată la lovituri de departajare de Polonia în finala play-off-ului din martie, echipa lui Rob Page a pus capăt unei serii de patru remize în ultimele cinci meciuri.

  Deși victoriile au fost greu de obținut, Țara Galilor se poate mândri cu o serie de nouă meciuri fără înfrângere de la eșecul împotriva Turciei din iunie 2023. Cu absențe notabile în echipă, cum ar fi Connor Roberts, Joe Rodon, Wayne Hennessey, Ben Davies, Aaron Ramsey și Harry Wilson, Page va face probabil schimbări semnificative în echipă. Danny Ward, Jordan James, Dan James și Brennan Johnson sunt așteptați să intre în primul unsprezece pentru meciul de duminică.

Pregătiri Finale pentru Euro 2024: Slovacia vs. Țara Galilor
Rob Page

Formații probabile

  Slovacia:

Ward; Low, Cabango, Ampadu; Stevens, J James, Sheehan, Dasilva; Johnson, D James, Moore

  Țara Galilor:

Dubravka; Pekarik, Skriniar, Obert, Hancko; Duda, Lobotka, Kucka; Suslov, Haraslin, Bozenik

Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri