Type to search

Stiri Euro 2024

Spania Încheie Pregătirile pentru Euro 2024 cu un Amical împotriva Irlandei de Nord

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Performanțele Recente ale Spaniei

  După ce a pierdut cu Columbia și a remizat cu Brazilia în meciurile amicale din martie, Spania a revenit în forță joi seara, învingând Andorra cu 5-0, Mikel Oyarzabal marcând un hat-trick într-o performanță impresionantă a gazdelor. Acum, Spania va întâlni Irlanda de Nord în ultimul lor meci de pregătire pentru Euro 2024, campania lor începând pe 15 iunie împotriva Croației, urmând să joace apoi împotriva Italiei și Albaniei într-o grupă B extrem de puternică.

  Deși nu sunt considerați printre favoriții acestui turneu, spaniolii ar putea beneficia de această subestimare, dorind să îmbunătățească performanța de la Cupa Mondială din 2022, când au fost eliminați în optimi. La Euro 2020, Spania a ajuns în semifinale, pierzând la loviturile de departajare în fața Italiei, iar în palmaresul lor se numără trei titluri de Campioni Europeni, câștigate în 1964, 2008 și 2012, potrivit ultimelor statistici fotbal europene.

  Pentru acest meci, Ayoze Perez, care a marcat la debutul său împotriva Andorrei, este de așteptat să fie unul dintre jucătorii care vor sta pe bancă. Se preconizează că antrenorul Luis de la Fuente va face schimbări masive în echipă, cu Unai Simon revenind în poartă, iar Robin Le Normand și Dani Carvajal ar trebui să fie prezenți în apărare. La mijloc, Rodri și Fabian Ruiz sunt favoriți să joace, iar în atac, Lamine Yamal și Oyarzabal ar putea evolua alături de Alvaro Morata. Fermin Lopez, Nico Williams și Mikel Merino ar putea juca și ei, intrând de pe bancă, așa cum arată recentele predicții fotbal spaniole.

Spania Încheie Pregătirile pentru Euro 2024 cu un Amical împotriva Irlandei de Nord
Luis de la Fuente

Irlanda de Nord și Pregătirile pentru UEFA Nations League

  Deși Irlanda de Nord nu va participa la Euro 2024, terminând pe locul cinci în grupa de calificare, ei se pregătesc pentru campania din UEFA Nations League. Echipa lui Michael O’Neill va intra în acest amical cu o serie de trei meciuri fără înfrângere, inclusiv o victorie cu 2-0 împotriva Danemarcei și un egal 1-1 cu România în martie, într-un meci ale cărui ponturi pariuri au fost dezvăluite online de experți ponturi pariuri.

  Irlanda de Nord a învins Spania doar de două ori în ultimele 18 întâlniri, ultima victorie venind în, 2006 cu 3-2. În meciul din 2007, Spania a câștigat cu 1-0. Cu toate acestea, Irlanda de Nord speră la o altă victorie istorică împotriva Spaniei în amicalul de sâmbătă.

Pentru Irlanda de Nord, Jonny Evans va fi căpitan, iar Josh Magennis, cel mai bun marcator din echipă, ar trebui să fie titular. Antrenorul O’Neill va oferi mai multor jucători șansa de a se remarca, cu Pierce Charles, Aaron Donnelly și Caolan Boyd-Munce așteptând să debuteze pentru națională.

Spania Încheie Pregătirile pentru Euro 2024 cu un Amical împotriva Irlandei de Nord
Michael O'Neill

Formații probabile

  Spania:

Simon; Carvajal, Le Normand, Laporte, Grimaldo; Pedri, Rodri, Ruiz; Yamal, Morata, Oyarzabal

  Irlanda de Nord:

Peacock-Farrell; Hume, Ballard, J Evans, Toal, Spencer; Bradley, C Evans, Charles, Price; Magennis

Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri