Type to search

Stiri Euro 2024

Pregătiri Finalizate pentru Euro 2024: Belgia vs. Luxemburg

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Belgia, Eficiență Sub Conducerea lui Domenico Tedesco

  Deși puțini pariază pe Belgia pentru a face o figură frumoasă la Euro 2024, Domenico Tedesco este mulțumit de evoluția echipei sale. Belgia nu a suferit nicio înfrângere de la Cupa Mondială 2022, Tedesco înregistrând a noua victorie din cele 13 meciuri de când este la conducere, împotriva Muntenegrului la începutul săptămânii.

  Kevin De Bruyne și Leandro Trossard au marcat la finalul fiecărei reprize pentru a asigura o victorie cu 2-0 la Bruxelles, Tedesco limitând mulți jucători la doar 45 de minute de acțiune. Belgia a reușit să obțină al patrulea meci fără gol primit din ultimele cinci, singurele goluri primite în această perioadă fiind un penalty și un gol egalizator de ultim moment primit pe Wembley de la Anglia, într-un meci ale cărui ponturi bune au fost expuse online de specialiști în ponturi pariuri sportive.

  Tedesco va căuta probabil să-l readucă pe Romelu Lukaku în echipă după ce a fost lăsat pe dinafară împotriva Muntenegrului. Youri Tielemans se află într-o situație similară, dar schimbările ar putea fi puține, având în vedere că mulți jucători au jucat doar 45 de minute data trecută. Zeno Debast, Maxim De Cuyper, Arthur Vermeeren și Lois Openda, care au jucat 90 de minute, ar putea fi odihniți.

Pregătiri Finalizate pentru Euro 2024: Belgia vs. Luxemburg
Domenico Tedesco

Luxemburg, în Căutarea Formei Optime

  Luxemburg nu a reușit să provoace o surpriză în meciul de săptămâna trecută împotriva Franței, pierzând cu 3-0 la Metz, unde Kylian Mbappe a fost unul dintre marcatori. Totuși, Luc Holtz este mulțumit de efortul și forma generală a echipei, cu trei victorii înregistrate în ultimele patru meciuri, conform ultimelor statistici fotbal europene.

  Bosnia-Herțegovina, Liechtenstein și Kazahstan au fost toate învinse, singura înfrângere venind într-un amical împotriva Georgiei. Acesta este ultimul meci al Luxemburgului înainte de a intra într-o grupă UEFA Nations League pe care o consideră accesibilă, alături de Irlanda de Nord, Belarus și Bulgaria.

  Luxemburg nu a mai întâlnit Belgia de un deceniu, ultima întâlnire terminându-se cu o victorie a Belgiei cu 5-1. Sebastien Thill și Mirza Mustafic, care au suferit accidentări în înfrângerea cu Franța, nu sunt așteptați să joace aici. Chris Philipps ar putea fi singura schimbare în echipa Luxemburgului.

Pregătiri Finalizate pentru Euro 2024: Belgia vs. Luxemburg
Luc Holtz

Formații probabile

  Belgia:

Casteels; Meunier, Witsel, Vertonghen, Castagne; Mangala, Onana; Bakayoko, De Bruyne, Doku; Lukaku

  Luxemburg:

Moris; Dzogovic, Chanot, Mahmutovic; Jans; Martins Pereira; Sinani, Philipps, Olesen, Carlson; Rodrigues

Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri