Type to search

Stiri Euro 2024

Danemarca vs. Norvegia: Retușuri Finale pentru Euro 2024

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Danemarca: Performanțe Excelente sub Conducerea lui Kasper Hjulmand

  Danemarca a învins Suedia cu 2-1 la mijlocul săptămânii, într-un meci în care Christian Eriksen a marcat golul victoriei în minutul 86, păstrând astfel invincibilitatea echipei în 2024. Această victorie a urmat unui egal 0-0 cu Elveția și unui succes cu 2-0 împotriva Insulelor Feroe, rectificând greșelile din înfrângerea surprinzătoare cu 2-0 împotriva Irlandei de Nord, chiar dacă accesul la Euro 2024 era deja asigurat.

  Deși golul lui Alexander Isak a întrerupt seria de 11 meciuri consecutive fără gol primit în amicalele de pe teren propriu, Danemarca rămâne neînvinsă în 15 astfel de meciuri. Echipa se pregătește acum pentru meciurile din Grupa C, unde vor înfrunta Anglia, Serbia și Slovenia.

  În acest meci, ale cărui ponturi pariuri sunt expuse online prin bunăvoința celor mai buni experți ponturi pariuri, Hjulmand își va definitiva strategia și va oferi șanse unor jucători precum Simon Kjaer și Andreas Christensen, mai ales după accidentarea lui Joachim Andersen.

Danemarca vs. Norvegia: Retușuri Finale pentru Euro 2024
Kasper Hjulmand

Norvegia: Dependentă de Vedeta Erling Haaland

  Norvegia a învins Kosovo cu 3-0, datorită unui hat-trick impresionant al lui Erling Haaland, ajungând astfel la 22 de hat-trick-uri în cariera sa, o performanță pe care nici Harry Kane, Kylian Mbappe sau Sergio Aguero nu o pot egala. Deși Norvegia nu s-a calificat la Euro 2024, pregătirile lor se concentrează acum pe o nouă țintă în Liga B a Nations League, alături de Kazakhstan, Austria și Slovenia.

  Norvegienii se bucură de o serie de trei victorii consecutive în amicalele din deplasare, însă doar una dintre acestea a fost sub conducerea actualului antrenor, Stale Solbakken. Solbakken, care a fost în echipa Norvegiei când au învins ultima dată Danemarca în 2000, va încerca să spargă seria de cinci meciuri fără victorie împotriva danezilor.

  Julian Ryerson, finalist al Ligii Campionilor, ar putea înlocui pe David Moller Wolfe, accidentat împotriva Kosovo. Un nou hat-trick al lui Haaland ar fi istoric, aducându-l la doar trei goluri de vechiul record de 33 de goluri al golgeterului Jorgen Juve pentru echipa națională a Norvegiei, consemnat în statisticile fotbalului norvegian.

Danemarca vs. Norvegia: Retușuri Finale pentru Euro 2024
Stale Solbakken

Formații probabile

  Danemarca:

Ronnow; Kristensen, Christensen, Kjaer; Bah, Hjulmand, Hojbjerg, Kristiansen; Eriksen; Hojlund, Dolberg

  Norvegia:

Nyland; Ryerson, Gundersen, Ostigard, Ajer; Thorstvedt, Berge; Bobb, Odegaard, Nusa; Haaland

Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri