Type to search

Stiri Euro 2024

Portugalia vs. Croația: Ultima Verificare înainte de Euro 2024

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Portugalia: Performanță Majoră sub Conducerea lui Roberto Martinez

  De la preluarea echipei după Cupa Mondială din 2022, Roberto Martinez a înregistrat un palmares impresionant cu 12 victorii și un egal în 13 meciuri, potrivit recentelor statistici fotbal europene. Ultimul succes a fost o victorie cu 4-2 împotriva Finlandei. Martinez își dorește să conducă echipa către succes la Euro 2024, iar calitatea și experiența lotului îi fac pe portughezi unii dintre favoriții competiției, alături de Germania, Franța și Anglia.

  Portugalia, câștigătoarea trofeului în 2016, a fost eliminată în optimile de finală ale Euro 2020 și a ajuns în sferturile de finală ale Cupei Mondiale din 2022. În Grupa F la Euro 2024, portughezii vor înfrunta Cehia, Turcia și Georgia, debutând pe 18 iunie împotriva Cehiei, într-un meci ale cărui ponturi Euro 2024 vor fi prezente pe site-urile specialiștilor în ponturi pariuri sportive.

  După acest meci, Portugalia va mai juca un amical, cu Irlanda. Pentru meciul cu Croația, Martinez va aduce câteva schimbări în echipă, cu jucători ca Diogo Costa, Bernardo Silva, Bruno Fernandes și Diogo Dalot așteptați să înceapă titulari. Cristiano Ronaldo, absent în victoria cu Finlanda, este de asemenea așteptat să intre pe teren.

Portugalia vs. Croația: Ultima Verificare înainte de Euro 2024
Roberto Martinez

Croația: Încredere sub Conducerea lui Zlatko Dalic

  Croația vine după o victorie convingătoare cu 3-0 împotriva Macedoniei de Nord și se află într-o serie de cinci victorii consecutive. Echipa lui Zlatko Dalic va juca în Grupa B la Euro 2024, alături de Spania, Albania și Italia, debutând pe 15 iunie împotriva Spaniei. Croații nu au trecut niciodată de sferturile de finală ale unui Campionat European, dar performanța lor de a termina pe locul trei la Cupa Mondială din 2022 le oferă încredere, confirmând ultimele predicții fotbal europene.

  Pentru meciul cu Portugalia, Dalic va păstra, probabil, majoritatea jucătorilor care au început împotriva Macedoniei de Nord, dar va face schimbări la pauză pentru a testa diferite opțiuni. Josko Gvardiol, absent în meciul anterior, este așteptat să revină în defensivă, alături de jucători experimentați precum Mateo Kovacic, Ivan Perisic și Andrej Kramaric.

Portugalia vs. Croația: Ultima Verificare înainte de Euro 2024
Zlatko Dalic

Formații probabile

  Portugalia:

Costa; Dalot, A Silva, Dias, Cancelo; Fernandes, Palhinha, Bernardo; Jota, Ronaldo, Leao

  Croația:

Livakovic; Juranovic, Vida, Gvardiol, Sosa; Baturina, Kovacic; Majer, Kramaric, Perisic; Petkovic

Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri