Type to search

Stiri Euro 2024

Elveția vs. Austria: Finalizarea Pregătirilor pentru Euro 2024

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Elveția: Redresare sub Conducerea lui Murat Yakin

  Sub conducerea lui Murat Yakin, Elveția a avut momente dificile în 2023, reușind doar o victorie în ultimele șapte meciuri, împotriva Andorrei. Remizele neașteptate pe teren propriu cu Belarus și Kosovo au ridicat semne de întrebare, dar punctele acumulate la începutul fazei de calificare le-au asigurat locul la Euro 2024.

  Anul acesta, Elveția a arătat semne de îmbunătățire. Un egal fără goluri în Danemarca, în martie, a fost urmat de o victorie muncită, 1-0, împotriva Irlandei, la Dublin. Echipa lui Yakin a învins Estonia cu 4-0 săptămâna aceasta, marcând pentru prima dată cel puțin patru goluri într-un meci, din martie 2023. Cu ultima partidă din grupa de la Euro 2024 împotriva Germaniei, Yakin dorește o performanță solidă vineri pentru a începe cu dreptul împotriva Ungariei.

  Zeki Amdouni speră că golul său din postura de rezervă împotriva Estoniei îi va aduce un loc în primul unsprezece al Elveției. Leonidas Stergiou și Cedric Zesiger ar putea începe în apărare, având în vedere sezonul încărcat al lui Manuel Akanji la Manchester City și revenirea recentă a lui Fabian Schar după o accidentare. Kevin Mbabu și Ruben Vargas ar putea juca pe partea dreaptă, iar Granit Xhaka ar putea fi rezervă în acest meci, ale cărui ponturi pariuri sunt publicate online de experți ponturi pariuri.

Elveția vs. Austria: Finalizarea Pregătirilor pentru Euro 2024
Murat Yakin

Austria: Evoluție sub Mâna Fermă a lui Ralf Rangnick

  Austria, sub conducerea lui Ralf Rangnick, a avut o serie impresionantă de rezultate, câștigând 12 din ultimele 15 meciuri, inclusiv șase victorii consecutive împotriva unor echipe ca Germania, Turcia și Serbia. Deși accidentările notabile ar putea afecta speranțele echipei, victoria cu 2-1 împotriva Serbiei de săptămâna aceasta îi oferă lui Rangnick reasigurări, confirmând recentele predicții fotbal austriece.

  După acest meci, Austria va juca împotriva Franței, dar acum se concentrează pe evitarea unei noi înfrângeri. În mod surprinzător, cele două echipe nu s-au mai întâlnit în calificări sau într-un turneu major din 1954, ultima confruntare fiind un amical în 2015, câștigat de Elveția cu 2-1 la Viena. 

  După ce Florian Grillitsch a suferit o accidentare la cap în meciul cu Serbia, nu se vor asuma riscuri în privința sa. Konrad Laimer este pregătit să înceapă în locul său, iar Philipp Lienhart, Stefan Lainer, Andreas Weimann și Michael Gregoritsch sunt toți în speranța unei șanse de a juca.

Elveția vs. Austria: Finalizarea Pregătirilor pentru Euro 2024
Ralf Rangnick

Formații probabile

  Elveția:

Mvogo; Stergiou, Zesiger, Elvedi; Mbabu, Xhaka, Freuler, Ndoye; Vargas, Amdouni, Zuber

  Austria:

Pentz; Lainer, Lienhart, Wober, Prass; Seiwald, Laimer; Wimmer, Weimann, Schmid; Gregoritsch

Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri