Type to search

Stiri NHL

Victorie Impecabilă: Dallas Stars înving Minnesota Wild cu 4-0

Avatar of Xpert Bet
Share

Debut Fulminant pentru Matt Murray

  Matt Murray a avut un debut de sezon de neuitat pentru Dallas Stars, reușind să păstreze poarta intactă și să înregistreze primul său „shutout” în NHL în doar a patra sa apariție ca titular. Echipa sa a obținut o victorie impresionantă de 4-0 împotriva Minnesota Wild luni seara, în Saint Paul, Minnesota.

  Murray, chemat din echipa Texas a ligii American Hockey League marțea trecută, a fost preferat în detrimentul lui Scott Wedgewood, care fusese titular în ultimele 11 meciuri. Absența lui Jake Oettinger, portarul numărul unu al echipei Dallas, din cauza unei accidentări, nu a afectat performanța echipei.

Contribuții Esențiale și Momentul Cheie al Meciului

  Tyler Seguin și Roope Hintz au fost jucători cheie în victoria echipei, ambii marcând câte un gol și oferind câte un assist. Radek Faksa a marcat de asemenea, aducând un gol important în timpul jocului în inferioritate numerică, contribuind la încheierea unei serii de trei înfrângeri consecutive pentru Stars.

  Portarul echipei Minnesota, Marc-Andre Fleury, a ratat șansa de a-și asigura a 552-a victorie în NHL, care l-ar fi propulsat peste Patrick Roy pe locul al doilea în istoria ligii pentru cele mai multe victorii obținute de un portar. Fleury a făcut 16 parade pentru Wild, care a înregistrat cinci înfrângeri în ultimele șase meciuri.

  În plus față de cele două goluri primite în inferioritate numerică, Minnesota a ratat toate cele șase oportunități de a marca în avantaj numeric, jucând împotriva celei de-a patra cele mai bune echipe din NHL la „penalty kill” (85,7%), conform statisticilor experților în dezvăluirea de excelente ponturi pariuri în acest minunat sport.

Victorie Impecabilă: Dallas Stars înving Minnesota Wild cu 4-0
Matt Murray, eroul partidei
Taguri

Lasa un comentariu