Type to search

Stiri NBA

Victorie Dramatică pentru Boston Celtics Împotriva lui Indiana Pacers: Început Exploziv al Finalei Conferinței de Est a NBA

Avatar of Xpert Bet
Share

Înfruntarea Explozivă din Boston

  Indiana Pacers au venit în Boston și au pus presiune pe Celtics marți seara, în primul meci al finalei Conferinței de Est din NBA. Indiana conducea cu cinci puncte cu mai puțin de două minute rămase din timpul regulamentar, dar Boston a reușit să forțeze prelungirile și să câștige cu 133-128, deschizând seria de șapte meciuri cu o notă pozitivă.

  Acum, Boston Celtics vor încerca să câștige meciul 2, ceva ce nu au reușit să facă în acest post-sezon. Au pierdut șansa de a conduce cu 2-0 în fața lui Miami Heat în prima rundă și au trebuit să se mulțumească cu un scor de 1-1 împotriva lui Cleveland Cavaliers în semifinale, într-o serie ale cărei ponturi baschet au fost vizibile pe site-urile specialiștilor în ponturi pariuri sportive.

  Starul echipei Boston, Jaylen Brown, a subliniat importanța pregătirii și execuției: „Trebuie să fim pregătiți. Știm ce avem de făcut. Am auzit asta. Acum trebuie să ieșim pe teren, să executăm și să fim mai buni. Și vom fi.”

Victorie Dramatică pentru Boston Celtics Împotriva lui Indiana Pacers: Început Exploziv al Finalei Conferinței de Est a NBA
Jaylen Brown (7) în acțiune

Eroii Meciului și Strategia pentru Viitor

  Jayson Tatum a strălucit în victoria celor de la Celtics din primul meci, acumulând 36 de puncte și 12 recuperări. El a marcat 10 puncte în prelungiri, inclusiv cinci consecutive care au oferit Celtics un avans de 127-123 cu 42,9 secunde rămase. Jrue Holiday a adăugat 28 de puncte, iar Brown a terminat cu 26 pentru Boston.

  În ultimele momente ale timpului regulamentar, Andrew Nembhard de la Pacers a înscris un coș de trei puncte, aducând Indiana în avantaj cu 115-110 cu 1:57 rămase. Totuși, Celtics au preluat controlul, Holiday reușind un lay-up și Brown marcând două lovituri libere pentru a aduce Boston la un punct, 115-114, cu 57,4 secunde rămase.

  Nembhard a răspuns cu un jumper, dar Brown a egalat cu un coș de trei puncte cu 6,1 secunde pe ceas, trimițând meciul în prelungiri. În prelungiri, Tyrese Haliburton, care a marcat 25 de puncte și a oferit 10 pase decisive pentru Pacers, a forțat victoria dar Celtics au rezistat și au câștigat, confirmând recentele predicții baschet din NBA.

  Antrenorul celor de la Indiana, Rick Carlisle, a menționat că echipa sa trebuie să continue să lupte cu aceeași determinare și în meciul următor: „Am făcut multe lucruri bune pe care trebuie să le continuăm. Am fost o echipă rezilientă și luptătoare aproape tot restul sezonului. Trebuie să continuăm cu asta și să revenim joi seara.”

Victorie Dramatică pentru Boston Celtics Împotriva lui Indiana Pacers: Început Exploziv al Finalei Conferinței de Est a NBA
Jayson Tatum
Taguri