Type to search

Stiri Diverse

Victorie Clară a lui Manchester United în FA Cup: 2-0 cu Wigan Athletic

Avatar of Xpert Bet
Share

Manchester United în căutarea seriei de victorii

  Manchester United a reușit să se impună în fața echipei Wigan Athletic cu scorul de 2-0 în runda a patra a FA Cup, în ciuda condițiilor meteo dificile. Această victorie vine ca o alinare pentru echipa care a fost eliminată din competițiile europene și din Cupa Ligii, aflându-se pe locul al optulea în Premier League.

  Antrenorul Erik ten Hag a subliniat importanța acestei victorii: „În FA Cup, contează doar să câștigi. E vorba despre eliminare directă. Trebuie să termini treaba. Asta am spus în vestiar: ‘treaba e făcută'”. Echipa câștigătoare se pregătește acum pentru următoarea rundă, unde va întâlni învingătoarea dintre Newport County și Eastleigh F.C., meci ale cărui ponturi pariuri vor fi curând dezvăluite de experți.

Victorie Clară a lui Manchester United în FA Cup: 2-0 cu Wigan Athletic
Fernandes și Dalot au decis soarta meciului

Performanțele individuale au fost decisive

  Diogo Dalot a deschis scorul în minutul 22, după ce Marcus Rashford a avut un șut blocat, iar apoi a pasat balonul portughezului care a marcat din afara careului de 18 metri. „Ne-a dat mai multă încredere,” a spus Dalot. „Aveam nevoie de acel gol pentru a fi mai calmi și a nu ne grăbi să marcăm. Am creat multe ocazii și puteam să mai înscriem. Asta ne-a lipsit astăzi.”

  Bruno Fernandes a dublat avantajul echipei în minutul 74 cu un penalty obținut după ce Liam Shaw l-a faultat în careu. În ciuda numeroaselor ocazii ratate, Ten Hag a fost mulțumit de prestația echipei: „Cu siguranță (ar fi trebuit să marcăm mai mult). În prima repriză, cred că am creat cinci sau șase șanse foarte bune. A fost un fotbal foarte bun. Trebuia să profităm mai mult, dar dacă nu marchezi, trebuie să rămâi concentrat, și cred că asta am făcut în seara asta.”

  United a avut 33 de șuturi, 14 pe poartă, comparativ cu cele nouă ale lui Wigan. Rashford a avut opt finalizări, patru pe poartă. Antrenorul Wigan, Shaun Maloney, s-a declarat mândru de echipa sa: „Mândru de jucătorii mei. A fost un meci dificil, dar o experiență excelentă pentru jucătorii noștri.”

Victorie Clară a lui Manchester United în FA Cup: 2-0 cu Wigan Athletic
Bruno Fernandes
Taguri

Lasa un comentariu