Type to search

Stiri Euro 2024

Victorie Chinuită pentru Franța împotriva Belgiei la Euro 2024: Un Drum Plin de Obstacole către Sferturi

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Franța Avansează cu Dificultate în Sferturile Euro 2024

  Franța a reușit să obțină o victorie la limită, 1-0 împotriva Belgiei în Dusseldorf, asigurându-și astfel locul în sferturile de finală ale Euro 2024. Meciul a fost unul lipsit de strălucire și marcat de lupte fizice intense, dar Franța a demonstrat capacitatea de a găsi o cale spre victorie, chiar și în condiții dificile.

  Performanțele anterioare din faza grupelor nu au fost impresionante, iar întâlnirea cu Belgia a fost considerată una dificilă. Cu toate acestea, victoria obținută a fost suficientă pentru a menține Franța în cursa pentru titlu, după un meci ale cărui ponturi Euro 2024 au fost disponibile pe site-urile celor mai buni experți ponturi pariuri.

  Deși Marcus Thuram și Antoine Griezmann au revenit în primul unsprezece al Franței, echipa a continuat să întâmpine dificultăți în zona ofensivă. Cu toate că Franța a dominat posesia, având aproape 60% în prima repriză și o acuratețe a paselor de 92.7%, ea nu a reușit să creeze multe ocazii clare, conform recentelor statistici fotbal ale meciului. Belgia, la rândul ei, nu a oferit multe oportunități de atac, meciul fiind dominat de eforturile defensive ale ambelor echipe.

Victorie Chinuită pentru Franța împotriva Belgiei la Euro 2024: Un Drum Plin de Obstacole către Sferturi
Mbappe a luptat mult dar n-a reușit să înscrie

Performanțe Slabe în Atac pentru Ambele Echipe

  În ciuda dominației franceze în posesie și a numărului mare de înlocuiri efectuate în ultima treime, Franța a avut dificultăți în a finaliza acțiunile de atac. Kylian Mbappe a avut câteva incursiuni promițătoare, dar ocaziile clare de gol au fost rare. Marcus Thuram a ratat o șansă importantă cu o lovitură de cap care a trecut pe lângă poartă, iar Griezmann a avut un singur șut pe poartă.

  Belgia, pe de altă parte, a avut doar un singur șut în prima repriză, cel mai mic număr de șuturi la poartă înregistrat într-o repriză de la Euro din 1980. Kevin De Bruyne, folosit într-un rol mai defensiv, nu a reușit să creeze multe oportunități, iar încercările lui de a oferi pase riscante au dus la pierderi de posesie. Totuși, după ce De Bruyne a fost avansat pe teren, Belgia a devenit mai activă în atac, Romelu Lukaku și De Bruyne forțând intervenții excelente din partea portarului francez Mike Maignan.

Victorie Chinuită pentru Franța împotriva Belgiei la Euro 2024: Un Drum Plin de Obstacole către Sferturi
Maignan a avut câteva intervenții excepționale

Final Dramatic și Controversat

  Golul decisiv a venit în minutul 85, când Randal Kolo Muani a profitat de o eroare a lui Jan Vertonghen, trimițând mingea în poartă cu un șut deviat. Acesta a fost singurul gol al meciului, și, în mod simbolic pentru parcursul Franței la acest turneu, a venit dintr-o fază statică, fără ca vreun jucător francez să înscrie din acțiune deschisă.

  Franța a ajuns astfel în sferturile de finală, devenind prima echipă europeană care reușește această performanță bazându-se doar pe autogoluri și lovituri de pedeapsă. Deși capacitatea de a câștiga meciuri chiar și în condiții adverse este valoroasă, echipa lui Didier Deschamps va trebui să își îmbunătățească performanțele pentru a avea șanse reale la titlu.

  Victoria împotriva Belgiei a fost o demonstrație a capacității Franței de a găsi soluții chiar și în cele mai dificile situații. Totuși, performanțele de până acum indică faptul că echipa trebuie să se trezească și să își găsească ritmul pentru a avansa mai departe în competiție. Dacă nu își vor îmbunătăți jocul, șansele lor de a ajunge în finală vor scădea considerabil, așa cum arată ultimele predicții fotbal de la Euro 2024.

Victorie Chinuită pentru Franța împotriva Belgiei la Euro 2024: Un Drum Plin de Obstacole către Sferturi
Randal Kolo Muani a înscris cu noroc și Franța s-a calificat în sferturi la Euro 2024
Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri