Type to search

Stiri Formula 1

Incidentul Verstappen-Norris la GP-ul Austriei Crează Tensiuni în Formula 1

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Conflictul de pe Circuitul Red Bull Ring

  Dr. Helmut Marko, consilierul de la Red Bull Racing, a declarat că atât Max Verstappen, cât și Lando Norris au fost „obraznici” în incidentul lor pentru câștigarea Grand Prix-ului Austriei. Norris, acum principalul concurent pentru titlul Formula 1 din 2024, a recunoscut că prietenia sa cu Verstappen ar putea fi în pericol după acest incident.

  Pentru a se apăra, Norris l-a acuzat pe Verstappen că a schimbat direcția în timpul frânării, ceea ce a dus la o coliziune. Britanicul de 24 de ani a menționat că respectul său pentru Verstappen depinde de recunoașterea greșelii: „Dacă spune că nu a greșit, va pierde mult din respectul meu. Dacă admite că a fost stupid și nedrept, atunci îl voi respecta în continuare”. Verstappen a negat că ar fi schimbat direcția în frânare și l-a acuzat pe Norris de manevre riscante.

Incidentul Verstappen-Norris la GP-ul Austriei Crează Tensiuni în Formula 1
Max Verstappen

Reacția lui Verstappen și Opinia lui Marko

  Max Verstappen, în ciuda incidentului, și-a extins avansul în clasamentul mondial și a reacționat dur la sugestia unui reporter că ar trebui să concureze cu mai puțină agresivitate. „Sunt aici să câștig, nu să termin pe locul doi”, a spus Verstappen. El a subliniat că lupta pentru victorie justifică o abordare agresivă.

  Dr. Helmut Marko a declarat că ambii piloți au avut partea lor de vină în incident. „A fost un duel sportiv și distractiv până când amândoi au început să depășească limitele pistei și să devină mai obraznici”, a spus Marko. Red Bull Racing ar fi trebuit să-l avertizeze pe Verstappen să se calmeze și să-l lase pe Norris să treacă, având în vedere că Norris era deja sub investigație pentru ieșiri repetate de pe pistă.

  „Dar asta nu este în ADN-ul lui Verstappen și nici al lui Norris”, a adăugat Marko. El a menționat că deși lupta nu a arătat cât de buni sunt ambii piloți, echipa este mulțumită că și-a extins avantajul în clasamentele piloților și constructorilor, confirmând recentele predicții Formula 1 dinaintea cursei.

Incidentul Verstappen-Norris la GP-ul Austriei Crează Tensiuni în Formula 1
Dr. Helmut Marko

Așteptări și Perspective Viitoare

  Comentatorul olandez Olav Mol a remarcat că Norris nu ar trebui să aștepte o scuză de la Verstappen înaintea Marelui Premiu al Marii Britanii. „Să scoți o scuză de la Verstappen își trebuie cleștele”, a glumit Mol pe Ziggo Sport.

  Tensiunile dintre Verstappen și Norris adaugă un nou nivel de interes în lupta pentru titlul din 2024, ale cărui ponturi Formula 1 vor fi dezvăluite online de specialiștii în ponturi pariuri sportive. iar impactul incidentului de la GP-ul Austriei va fi resimțit în cursele viitoare. Rivalitatea dintre cei doi piloți promite să ofere spectacole captivante pentru fani, pe măsură ce se apropie de următoarea cursă.

Incidentul Verstappen-Norris la GP-ul Austriei Crează Tensiuni în Formula 1
Lando Norris
Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri