Type to search

Diverse Stiri

Kevin De Bruyne Rămâne la Manchester City: Povestea de Succes Continuă

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Confirmarea lui De Bruyne: Rămâne la Man City

  Kevin De Bruyne, aflat în pragul celui de-al zecelea sezon la Manchester City, a adus liniște suporterilor echipei confirmând că va rămâne la club, în ciuda interesului din partea Pro League-ului saudit. De-a lungul celor nouă ani plini de succes la City, De Bruyne s-a impus ca unul dintre cei mai mari jucători ai clubului.

  Cu toate că sezonul 2023-24 a fost marcat de o accidentare serioasă la ischiogambieri care l-a ținut pe margine timp de cinci luni, revenirea sa a fost spectaculoasă, contribuind semnificativ la câștigarea celui de-al patrulea titlu consecutiv în Premier League, potrivit ultimelor statistici fotbal din Anglia.

  Într-un interviu acordat publicației belgiene HBVL, De Bruyne a spus clar că intenționează să rămână la City, răspunzând afirmativ la întrebarea dacă este sigur că va fi la Manchester sezonul următor. Deși a recunoscut că a vorbit cu Michael Emenalo, directorul sportiv al Pro League-ului saudit, în decembrie, De Bruyne a subliniat că nu a discutat despre un transfer, așa cum sugerau unele ponturi fotbal din presa arabă.

  Contractul său actual mai are un an, dar el a indicat că nu și-a exprimat niciodată dorința de a părăsi clubul: „Am suficienți bani, dar dacă ar veni o sumă absurdă, asta ar fi și pentru familia mea, rudele, nepoții și strănepoții mei.”

Kevin De Bruyne Rămâne la Manchester City: Povestea de Succes Continuă
De Bruyne și fanii săi dezamăgiți după eliminarea Belgiei de către Franța la Euro 2024

Guardiola și Filozofia Despărțirilor

  Pep Guardiola, managerul Manchester City, este cunoscut pentru abilitatea sa de a gestiona plecările cheie din echipă. Deși un transfer al lui De Bruyne nu este iminent, Guardiola nu ar avea reticențe să permită plecarea unui jucător important dacă acesta ar insista pentru un transfer.

  Acest lucru s-a întâmplat vara trecută, când Cole Palmer a părăsit City pentru a se alătura rivalei Chelsea, unde a devenit un jucător de bază, confirmând anumite predicții fotbal britanice. În mod similar, Ilkay Gundogan a plecat la Barcelona în 2023, deși era o piesă esențială în echipa care tocmai câștigase al treilea titlu consecutiv în Premier League.

  De Bruyne a menționat că și-ar putea prelungi șederea la City până la finalul contractului în 2025, însă suporterii ar trebui să aprecieze fiecare moment petrecut cu belgianul pe teren. Performanțele sale rămân esențiale pentru succesul continuu al clubului, iar fiecare sezon petrecut pe Etihad adaugă valoare istoriei sale impresionante la Manchester City.

Kevin De Bruyne Rămâne la Manchester City: Povestea de Succes Continuă
De Bruyne primind indicații de la Guardiola
Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri