Type to search

Stiri Euro 2024

Rafael van der Vaart: Olanda în Dificultate Împotriva României la Euro 2024

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Analiza lui Van der Vaart

  Rafael van der Vaart, fost internațional cu peste 100 de selecții la echipa națională a Olandei, a analizat meciul din optimile de finală ale Euro 2024, în care Olanda va înfrunta România pe 2 iulie, la ora 19:00. Van der Vaart, care a jucat pentru echipe renumite precum Ajax, Hamburg, Real Madrid, Tottenham și Real Betis, nu a fost impresionat de prestația Olandei în faza grupelor.

  El a subliniat că echipa antrenată de Ronald Koeman nu a avut un joc strălucit și că Olanda s-a calificat de pe locul 3 în Grupa D, după o victorie cu 2-1 împotriva Poloniei, o remiză 0-0 cu Franța și o înfrângere, 2-3 în fața Austriei, într-un meci ale cărui ponturi bune au fost dezvăluite de specialiștii în ponturi pariuri sportive.

  Van der Vaart a declarat: ”Avem probleme. România ne poate învinge. Am jucat foarte slab împotriva Austriei în ultimul meci din grupă. Am fost norocoși să terminăm pe locul trei și să avem șansa de a juca cu România în optimi. Cu respect pentru naționala României, ar trebui să câștigăm, dar dacă evoluăm ca în partida cu austriecii, românii ne pot învinge.”

Rafael van der Vaart: Olanda în Dificultate Împotriva României la Euro 2024
Ronald Koeman explicând jucătorilor olandezi planurile sale

Tactica și Provocările Meciului

  Van der Vaart a subliniat că România ar trebui să joace în modul în care sunt obișnuiți, evidențiind că Austria a pus mari probleme Olandei prin tactica lor. ”Cel mai bine e să jucați în modul în care sunteți obișnuiți. Austria ne-a pus mari probleme cu tactica lor. Ne-au supus unui presing avansat și au creat presiune, ceea ce a afectat circulația balonului,” a spus el. Acesta a subliniat că Olanda nu a reușit să răspundă jocului Austriei și că linia mediană reprezintă punctul slab al olandezilor în acest moment.

  ”Echipa voastră m-a cam surprins la acest Euro. Nu am reușit să răspundem acestui joc al naționalei lui Rangnick. Fără îndoială, avem probleme la mijlocul terenului. Nu suntem foarte confortabili cu mingea la picior. Încercăm, ne zbatem, dar ultimul meci ne-a demonstrat că, în fața unei echipe bune, lucrurile ne pot scăpa de sub control. Dacă nu jucăm mai bine, o să pierdem și în fața României,” a continuat Van der Vaart.

Rafael van der Vaart: Olanda în Dificultate Împotriva României la Euro 2024
România are tot ce-i trebuie să producă surpriza
Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri