Type to search

Stiri Euro 2024

Andrei Rațiu: România Trebuie Să Facă un Meci Aproape Perfect împotriva Olandei

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Meciul Decisiv împotriva Olandei

  Apărătorul Andrei Rațiu a declarat într-o conferință de presă că echipa națională de fotbal a României trebuie să facă un meci aproape perfect pentru a învinge Olanda în optimile de finală ale Euro 2024. Rațiu a subliniat importanța concentrării în timpul acestui joc – ale cărui ponturi pariuri vor fi publicate online de experți ponturi pariuri – și a valorificării șanselor în fața unui adversar de calibru.

  „Cred că va fi cel mai important meci din viața mea. Olandezii sunt jucători de un nivel foarte înalt și întotdeauna se bat pentru trofee, campionate, titluri și așa mai departe. Cred că trebuie să facem un meci aproape perfect pentru a câștiga. E important să fim foarte concentrați și să profităm de șansele noastre. Fotbalul olandez este foarte puternic, bazat mult pe jocul fizic”, a declarat Rațiu.

  Rațiu a menționat că echipa va fi pregătită pentru orice scenariu, inclusiv loviturile de departajare. „O să fim pregătiți și pentru lovituri de departajare, pentru că e posibil orice. Sper ca olandezii să nu ne subestimeze pentru că eu cred că ne-am câștigat respectul câștigând grupa. Cred că avem un potențial mare și ar trebui să ne aibă în gând. Dacă am ajunge în sferturi am repeta istoria, numele noastre ar rămâne pe vecie. Și cred că este ceva foarte, foarte important pentru România. Eu sunt privilegiat să fac parte din generația asta”, a adăugat fundașul român.

Andrei Rațiu: România Trebuie Să Facă un Meci Aproape Perfect împotriva Olandei
Andrei Rațiu la conferința de presă

Atmosfera și Motivația Echipei

  Rațiu a subliniat că echipa națională va fi la fel de motivată în partida cu Olanda, chiar dacă nu vor avea la fel de mulți suporteri români în tribune. „Noi jucăm ca acasă fiecare meci aici, ne simțim ca și cum am juca pe Arena Națională. Iar la meciul cu Olanda noi o să avem o foarte mare motivație, chiar dacă vor fi mai puțini fani în tribune. Cred că aș da naționalei nota 9, pentru că am pierdut un singur meci, însă am rămas pe primul loc în grupă”, a precizat Rațiu.

  Naționala României, sub conducerea lui Edward Iordănescu, a demonstrat că are potențial și determinare, calificându-se în optimile de finală ale Euro 2024, contrar unor predicții fotbal dinaintea startului turneului. Olanda, clasată pe locul al treilea în Grupa D, va fi un adversar dificil, dar România este pregătită pentru provocare și dorește să scrie istorie printr-o performanță de excepție.

Andrei Rațiu: România Trebuie Să Facă un Meci Aproape Perfect împotriva Olandei
Rațiu la finalul meciului cu Slovacia
Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri