Type to search

Stiri Euro 2024

Mesaj Motivațional al Antrenorului Iordănescu: România Este Pregătită pentru Meciul Decisiv cu Olanda

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

România: Provocarea Meciului cu Olanda

  Selecționerul echipei naționale de fotbal a României, Edward Iordănescu, a subliniat într-un mesaj pe site-ul oficial al FRF că echipa sa se confruntă cu cea mai mare provocare de până acum. România va înfrunta Olanda în optimile de finală ale Euro 2024, iar Iordănescu recunoaște că adversarii sunt favoriți datorită istoricului duelurilor și valorii individuale a jucătorilor olandezi, așa cum arată și recentele pronosticuri fotbal ale caselor de pariuri.

  Iordănescu a declarat: „Este clar că ne aflăm în fața celei mai mari provocări din parcursul nostru. O spune istoricul duelurilor cu Olanda, o spun valorile individuale ale adversarului și experiența lor uriașă. Tot ce am realizat până acum a fost prin unitate, ambiție și sacrificiu. Acum este nevoie de unitate în fiecare secundă, ambiție fără precedent și sacrificiu total. Dacă înainte de fiecare meci am spus că băieții sunt pregătiți, acum spun că sunt pregătiți, dar avem nevoie de un răspuns din partea lor pe care îl vom vedea doar pe teren.”

Mesaj Motivațional al Antrenorului Iordănescu: România Este Pregătită pentru Meciul Decisiv cu Olanda
Edward Iordănescu la conferința de presă

Meciul de ’Acum ori Niciodată’

  În continuare, Iordănescu a subliniat importanța momentului, descriind meciul cu Olanda ca pe unul decisiv, „de acum ori niciodată”. El a accentuat că echipa trebuie să își croiască propria soartă și să nu se mulțumească cu puțin în această confruntare crucială, ale cărei ponturi Euro 2024 sunt vizibile online, pe platformele specialiștilor în ponturi pariuri sportive.

  „Ce am obținut până acum nu este puțin, dar cei care își iau soarta în propriile mâini sunt cei care nu se mulțumesc nici cu mult, nici cu puțin, ci vor totul! Când milioane de români cântă imnul nostru împreună cu jucătorii, versul ‘Acum ori niciodată, croiește-ți altă soartă’ contează mai mult ca oricând. Este un meci de acum ori niciodată, o ocazie unică. Dacă echipa va reacționa conform modului în care a fost construită și a performat, își va croi cu adevărat o soartă și un destin,” a declarat Iordănescu.

  România s-a calificat în optimile de finală ale Euro 2024 după ce a câștigat Grupa E, terminând meciul cu Slovacia la egalitate, 1-1, pe Frankfurt Arena. Meciul împotriva Olandei va avea loc pe Football Arena din Munchen, de la ora 19:00. România a câștigat Grupa E, în timp ce Olanda s-a clasat pe locul al treilea în Grupa D. Este a doua oară când tricolorii trec de faza grupelor, după ediția din 2000, însă acum au reușit să termine pe primul loc.

Mesaj Motivațional al Antrenorului Iordănescu: România Este Pregătită pentru Meciul Decisiv cu Olanda
Suporterii României
Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri