Type to search

Stiri Diverse

Igor Paixao Așteaptă un Transfer la Liverpool: ‘Totul Depinde de Decizia Clubului’

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Succesul lui Igor Paixao la Feyenoord

  Igor Paixao, atacantul brazilian al echipei Feyenoord, a devenit o țintă pentru Liverpool în această vară, după ce fostul său antrenor, Arne Slot, a preluat conducerea echipei de pe Anfield. Paixao, în vârstă de 24 de ani, a fost transferat la Feyenoord în 2022 de la Coritiba și a avut un impact imediat, contribuind la câștigarea titlului în Eredivisie și la atingerea sferturilor de finală ale Europa League.

  În primul său sezon la clubul olandez, Paixao a marcat nouă goluri și a oferit șase pase decisive în 37 de meciuri, ale căror ponturi fotbal au fost publicate online. În sezonul următor, Paixao a continuat să impresioneze, înscriind 12 goluri și oferind patru pase decisive în 45 de meciuri, conform recentelor statistici fotbal olandeze, ajutând Feyenoord să câștige Cupa Olandei și să termine pe locul doi în Eredivisie.

  Succesul brazilianului sub conducerea lui Slot a dus la speculații privind o posibilă reunire la Liverpool, iar Paixao a declarat pentru Globo Esporte că urmărește cu interes aceste zvonuri, dar decizia finală va aparține clubului și impresarilor săi.

Igor Paixao Așteaptă un Transfer la Liverpool: 'Totul Depinde de Decizia Clubului'
Paixao în acțiune

Relația lui Paixao cu Arne Slot și Posibilul Transfer

  Igor Paixao a vorbit deschis despre relația sa cu Arne Slot, recunoscând rolul crucial pe care antrenorul l-a avut în dezvoltarea sa la Feyenoord. „El m-a ajutat mult când am ajuns, în dezvoltarea mea, și am simțit că și eu îl ajutam pe el. A făcut o treabă excepțională cu echipa noastră,” a spus Paixao. Atacantul brazilian a subliniat că Slot va fi regretat la Feyenoord, dar îi dorește succes la Liverpool.

  Feyenoord nu este sub presiune să-l vândă pe Paixao, având în vedere că acesta mai are trei ani de contract cu clubul. Cu toate acestea, posibilitatea de a se alătura lui Slot la Liverpool rămâne deschisă, așa cum anticipează ultimele predicții fotbal europene.

  Nu doar Paixao este vizat de Liverpool; și alți jucători de la Feyenoord, precum apărătorul Lutsharel Geertruida, au fost asociați cu o mutare pe Anfield. Cu toate acestea, Geertruida ar putea opta pentru un transfer la Paris Saint-Germain, care i-a prezentat deja o ofertă. În timp ce Paixao așteaptă decizia finală privind viitorul său, fanii și cluburile deopotrivă rămân în suspans.

Igor Paixao Așteaptă un Transfer la Liverpool: 'Totul Depinde de Decizia Clubului'
Lutsharel Geertruida
Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri