Type to search

Ponturi pariuri Ponturi EURO 2024

Romania vs Olanda. Ponturi Pariuri EURO 2024 si Statistici Fotbal 02.07.2024

Avatar of xpertbet
Share
Romania vs Olanda Meci din Optimile EURO 2024
Banner Statistici Premium xpertbet
Zile
Ore
Minute
fluier
Arbitru

Felix Zwayer

Stadion
Stadion

Allianz Arena

Icon
Transmis la TV

Pro TV

ceas
Ora de incepere

19:00

ultimele 5 meciuri directe

Data
Data
Gazde Scor
Scor
Oaspeți Cornere
Cornere
Faulturi
Faulturi
Galbene
Galbene
Rosii
Rosii
14.11.2017 Romania 0-3 Olanda 3-6 19-17 1-1 0-0
26.03.2013 Olanda 4-0 Romania --- --- 2-1 0-0
16.10.2012 Romania 1-4 Olanda --- --- 3-3 0-0
17.06.2008 Olanda 2-0 Romania 2-1 17-11 0-1 0-0
13.10.2007 Romania 1-0 Olanda --- --- 5-3 0-0

FORMĂ ECHIPE

Logo
Romania
Gazde Scor Oaspeți
Romania 1-1 Slovacia
Romania 0-2 Belgia
Romania 3-0 Ucraina
Romania 0-0 Liechtenstein
Romania 0-0 Bulgaria
Logo
Olanda
Gazde Scor Oaspeți
Austria 3-2 Olanda
Franta 0-0 Olanda
Polonia 1-2 Olanda
Islanda 0-4 Olanda
Canada 0-4 Olanda

ECHIPE PROBABILE

Logo
Romania
Portar Nita
Fundași Ratiu, Dragusin, Burca, Sorescu
Mijlocași M. Marin
Man, R. Marin, Stanciu, Mihaila
Atacanți Dragus
Logo
Olanda
Portar Verbruggen
Fundași Dumfries, De Vrij, Van Dijk, Ake
Mijlocași Reijnders, Schouten
Frimpong, Simons, Gakpo
Atacanți Depay

pont

Victorie Olanda @ 1.42

Olanda beneficiază de jucători de clasă mondială precum Cody Gakpo și Memphis Depay, care au capacitatea de a influența decisiv partida. Stilul ofensiv și calitatea individuală fac din Olanda o favorită clară.

ANALIZA MECI

Romania vs Olanda

     Pe data de 02 iulie 2024, la ora 19:00, România și Olanda se vor întâlni în optimile de finală ale EURO 2024, într-o confruntare ce promite să fie una plină de intensitate și dramatism. Meciul va fi transmis în direct pe Pro TV, oferind fanilor fotbalului și pariorilor ocazia de a urmări un duel de zile mari. Deși România a reușit să surprindă prin clasarea pe primul loc în Grupa E, Olanda a avut o prestație mai puțin convingătoare, terminând pe locul trei în Grupa D. Această situație a creat o dinamică interesantă pentru acest meci, unde ambițiile fiecărei echipe sunt evidente.


     România
se află în fața primului său meci eliminatoriu la un turneu major din anul 2000, când a fost eliminată de Italia în sferturile de finală ale Campionatului European. În schimb, Olanda vrea să evite o performanță negativă, deoarece ar putea deveni a doua echipă din istoria turneului care pierde patru meciuri consecutive în fazele eliminatorii, după Iugoslavia. Ultimele trei meciuri eliminatorii ale batavilor la Campionatul European s-au încheiat cu înfrângeri împotriva Portugalia (2004), Rusia (2008) și Cehia (2020).


     Confruntările directe dintre cele două echipe favorizează clar Olanda. Din cele 14 meciuri disputate, Olanda a câștigat de 10 ori, România o singură dată, iar trei meciuri s-au încheiat la egalitate. În aceste întâlniri, România a reușit să marcheze doar trei goluri, în timp ce Olanda a înscris de 29 de ori. De asemenea, 71% din aceste meciuri au avut peste 2.5 goluri, iar ambele echipe au marcat în 43% din cazuri, un aspect esențial pentru pariori.


     În privința performanțelor recente, România a arătat o formă variabilă în ultimele cinci meciuri disputate acasă, având o victorie, două egaluri și două înfrângeri. Media de goluri marcate a fost de 1.6 pe meci, iar cea de goluri primite de 1.4. De asemenea, media cornerelor în aceste meciuri a fost de 4.8 pe meci, cu 40% dintre partide având peste 8.5 cornere. În contrast, Olanda a avut două victorii, un egal și două înfrângeri în deplasare, cu o medie de 1.8 goluri marcate și 1.6 goluri primite pe meci. Media cornerelor pentru Olanda în aceste meciuri a fost de 5.2 pe meci, cu 60% dintre partide având peste 9.5 cornere.


     Pe plan individual, Răzvan Marin este unul dintre jucătorii cheie pentru România, cu două goluri marcate și o pasă decisivă în faza grupelor. De cealaltă parte, Cody Gakpo este principalul pericol pentru adversari în tabăra olandeză, având două goluri înscrise. Performanțele acestor jucători vor fi esențiale în desfășurarea meciului.


     În concluzie, meciul dintre România și Olanda din optimile de finală ale EURO 2024 este unul plin de provocări și așteptări mari din partea ambelor echipe. Diferențele statistice și istorice dintre cele două echipe adaugă un plus de intrigă, oferind pariorilor multe opțiuni interesante de analizat. Cu toate acestea, fotbalul ne-a demonstrat de nenumărate ori că orice este posibil, iar România speră să facă un nou pas istoric în acest turneu.

Romania: Formă, știri si statistici

     România a avut un parcurs impresionant în faza grupelor de la EURO 2024, reușind să termine pe primul loc în Grupa E, deși era considerată outsider la începutul turneului. Echipa condusă de Edward Iordănescu a început turneul cu o victorie spectaculoasă, 3-0, împotriva Ucrainei, un rezultat care a ridicat mult moralul echipei și al fanilor. În al doilea meci, românii au avut de înfruntat o echipă puternică, Belgia, și au pierdut cu 0-2, dar au reușit să obțină un punct crucial într-un meci dramatic împotriva Slovaciei, încheiat 1-1. Această performanță a permis României să câștige grupa, datorită unui golaveraj superior față de celelalte echipe.


     Unul dintre factorii cheie în succesul României a fost defensiva solidă. Deși au primit 46 de șuturi pe poartă, media xG per shot (expected goals per shot) a fost de doar 0.07, ceea ce indică faptul că majoritatea șuturilor adversarilor au fost din poziții nefavorabile. Această apărare compactă și bine organizată a fost esențială în obținerea rezultatelor pozitive, iar Edward Iordănescu a reușit să implementeze un sistem defensiv eficient, care a închis bine spațiile și a blocat liniile de pase ale adversarilor.


     Pe plan ofensiv, România a demonstrat că poate fi periculoasă, în special pe contraatac. Stilul de joc al echipei se bazează pe o defensivă solidă și pe exploatarea rapidă a greșelilor adversarilor. În atac, echipa preferă să joace pe flancuri, utilizând viteza și tehnica jucătorilor de bandă, precum Ianis Hagi și Florinel Coman. Acești jucători sunt capabili să creeze oportunități de gol prin driblinguri și pase precise în careu.


     Punctele forte ale României includ capacitatea de a se apăra organizat și de a exploata greșelile adversarilor prin contraatacuri rapide. Un alt punct forte este jocul colectiv, echipa arătând o unitate și o coeziune de invidiat. Totuși, există și puncte slabe, cum ar fi dificultatea în a controla jocul și a menține posesia împotriva echipelor puternice. De asemenea, România poate întâmpina probleme în fața echipelor care reușesc să deschidă scorul rapid, ceea ce poate destabiliza defensiva.


     În ceea ce privește jucătorii, Răzvan Marin a fost unul dintre cei mai importanți fotbaliști pentru România în acest turneu. Cu două goluri marcate și o pasă decisivă, Marin a demonstrat că poate fi decisiv în momentele cheie. Ianis Hagi și Florinel Coman au fost, de asemenea, esențiali în crearea de oportunități de gol, folosindu-se de viteza și abilitatea lor de a dribla pentru a destabiliza apărarea adversă.


     Statisticile arată că România are o medie de 1.6 goluri marcate pe meci și 1.4 goluri primite în ultimele cinci meciuri disputate acasă. De asemenea, echipa a avut o medie de 4.8 cornere pe meci, cu 40% dintre partide având peste 8.5 cornere. Aceste date sugerează că România este capabilă să creeze oportunități de gol și să pună presiune pe adversari, dar trebuie să își îmbunătățească capacitatea de a finaliza aceste oportunități și de a menține o apărare solidă pe parcursul întregului meci.


     În concluzie, România intră în acest meci cu încredere, având în vedere performanțele din faza grupelor și unitatea echipei. Deși se confruntă cu un adversar puternic, echipa are potențialul de a produce o surpriză și de a avansa în sferturile de finală ale EURO 2024. Performanțele individuale ale jucătorilor cheie, precum Răzvan Marin, Ianis Hagi și Florinel Coman, vor fi cruciale în determinarea rezultatului acestui meci.

Olanda: Formă, știri si statistici

     Olanda, sub conducerea lui Ronald Koeman, a avut un parcurs dificil în faza grupelor de la EURO 2024, reușind să se califice în optimile de finală de pe locul trei în Grupa D. Aceasta a fost o surpriză pentru mulți, având în vedere așteptările ridicate față de echipa batavă. Olanda a început turneul cu o victorie dificilă, 2-1, împotriva Poloniei, revenind de la un gol în minus. Următorul meci, un 0-0 plictisitor împotriva Franței, a arătat dificultățile echipei în a crea oportunități clare de gol. Ultimul meci din grupă, o înfrângere dramatică cu 2-3 în fața Austriei, a evidențiat vulnerabilitățile defensive ale echipei.


     Istoria recentă a Olandei în fazele eliminatorii ale Campionatului European nu este una fericită. Echipa a pierdut ultimele trei meciuri eliminatorii la acest turneu, împotriva Portugalia (2004), Rusia (2008) și Cehia (2020). Acest lucru adaugă o presiune suplimentară asupra echipei și antrenorului Ronald Koeman pentru a evita un nou eșec. Totuși, Olanda are o echipă talentată, cu jucători de clasă mondială, capabili să schimbe soarta unui meci în orice moment.


     Stilul de joc al Olandei este caracterizat printr-o posesie prelungită și un joc ofensiv bazat pe combinații rapide și tehnice. Echipa preferă să joace pe flancuri, unde jucători precum Cody Gakpo și Memphis Depay pot crea pericol prin driblinguri și centrări precise. Olanda se bazează pe un pressing agresiv pentru a recupera rapid mingea și a pune presiune constantă pe adversari.


     Punctele forte ale Olandei includ calitatea individuală a jucătorilor și capacitatea de a crea multe ocazii de gol. Cody Gakpo, cu două goluri în faza grupelor, a fost unul dintre cei mai buni jucători ai echipei, demonstrând o eficiență ridicată în fața porții. De asemenea, Memphis Depay a arătat o formă bună, contribuind la jocul ofensiv al echipei prin pase și mișcări inteligente.


     Pe de altă parte, Olanda are și puncte slabe evidente, în special în defensivă. Echipa a primit cinci goluri în faza grupelor, arătând probleme în organizarea defensivă și în duelurile aeriene. De asemenea, Olanda a avut dificultăți în a controla jocul împotriva echipelor puternice, ceea ce poate fi exploatat de România.


     Statisticile din meciurile din deplasare arată că Olanda are o medie de 1.8 goluri marcate și 1.6 goluri primite pe meci în ultimele cinci partide. Media cornerelor pentru Olanda în aceste meciuri a fost de 5.2 pe meci, cu 60% dintre partide având peste 9.5 cornere. Aceste date sugerează că Olanda este capabilă să creeze multe ocazii de gol, dar trebuie să își îmbunătățească apărarea pentru a evita primirea golurilor.


     În concluzie, Olanda are un potențial enorm, dar și multe vulnerabilități care pot fi exploatate de România. Performanțele jucătorilor cheie, precum Cody Gakpo și Memphis Depay, vor fi esențiale pentru a determina rezultatul acestui meci. Echipa lui Ronald Koeman trebuie să își regăsească forma și să își îmbunătățească jocul defensiv pentru a avansa în sferturile de finală ale EURO 2024.

Ponturi Pariuri EURO 2024

     Bine ați venit pe xpertbet.ro, locul ideal pentru toți pasionații de pariuri sportive care doresc să obțină cele mai bune informații și ponturi pariuri EURO 2024. Indiferent dacă sunteți un parior experimentat sau la început de drum, pe site-ul nostru veți găsi toate informațiile necesare pentru a vă spori șansele de câștig și pentru a vă bucura de pariuri responsabile și profitabile.

     EURO 2024 este una dintre cele mai așteptate competiții de fotbal din lume, reunind echipe de top din Europa, printre care se numără și România și Olanda. Cu ajutorul ponturi EURO 2024 oferite de experții noștri, veți putea paria cu încredere pe meciurile acestei competiții prestigioase. Echipa noastră analizează în detaliu fiecare meci, de la forma echipelor și până la performanțele individuale ale jucătorilor, pentru a vă oferi ponturi pariuri bine documentate și relevante.

     Pe xpertbet.ro găsiți zilnic ponturi meciuri azi, special concepute pentru a vă oferi cele mai bune șanse de câștig. Fiecare analiză este rezultatul unei cercetări amănunțite a meciurilor din ziua respectivă, având în vedere statisticile și informațiile actualizate. Astfel, puteți paria cu încredere, știind că aveți la dispoziție cele mai bune ponturi pariuri EURO 2024.

     Unul dintre meciurile interesante din această competiție este cel dintre România și Olanda. Echipa noastră de experți oferă ponturi Romania Olanda bazate pe o analiză detaliată a echipelor, jucătorilor și tacticilor folosite. Analizăm forma actuală a echipelor, istoricul confruntărilor directe și alți factori relevanți pentru a vă oferi ponturi pariuri care să vă ajute să luați cele mai bune decizii de pariere.

     Nu trebuie să vă mai pierdeți timpul căutând informații pe diverse site-uri, deoarece pe xpertbet.ro găsiți totul într-un singur loc. Analizăm fiecare meci și vă oferim ponturi pariuri EURO 2024 bazate pe statistici și informații actualizate. Astfel, puteți să vă concentrați doar pe pariere, știind că aveți la dispoziție cele mai bune ponturi EURO 2024.

     Un alt aspect important pe care îl avem în vedere este actualizarea constantă a informațiilor și ponturi Romania Olanda. Fotbalul este un sport dinamic, iar forma echipelor și jucătorilor se poate schimba rapid. De aceea, echipa noastră de experți este mereu la curent cu toate noutățile și vă oferă ponturi meciuri azi actualizate în timp real, pentru a vă ajuta să luați deciziile corecte și să obțineți câștiguri constante.

     Pe xpertbet.ro vă oferim și sfaturi pentru gestionarea bankroll-ului, esențiale pentru a paria în mod responsabil și a vă proteja investițiile. Cu ajutorul ponturi pariuri EURO 2024 oferite de noi, veți învăța cum să vă gestionați bugetul și cum să pariați în mod strategic. Astfel, veți putea să vă maximizați șansele de câștig și să vă bucurați de succes în lumea pariurilor sportive.

     Fiecare dintre ponturi meciuri azi pe care le găsiți pe xpertbet.ro este rezultatul unei analize detaliate și a unei selecții atente a meciurilor. Echipa noastră de experți ia în considerare toate aspectele importante, de la forma echipelor și până la performanțele jucătorilor, pentru a vă oferi cele mai bune șanse de câștig. Astfel, puteți paria cu încredere, știind că aveți la dispoziție cele mai bune ponturi pariuri EURO 2024.

     Un alt avantaj al utilizării xpertbet.ro este accesul la ponturi pariuri actualizate și bine documentate. Indiferent de competiția pe care doriți să pariați, noi vă oferim ponturi EURO 2024 bazate pe analize amănunțite și informații actualizate. Astfel, puteți să vă planificați pariurile în mod strategic și să aveți șanse mai mari de câștig.

     Pe xpertbet.ro ne mândrim cu faptul că oferim cele mai bune ponturi pariuri EURO 2024. Echipa noastră de experți este formată din oameni pasionați de fotbal, cu o vastă experiență în domeniul pariurilor sportive. Analizăm fiecare meci în detaliu și vă oferim ponturi EURO 2024 care să vă ajute să luați decizii informate și să obțineți profit.

     Nu ratați ocazia de a beneficia de cele mai bune ponturi EURO 2024 și ponturi Romania Olanda oferite de experții noștri. Vizitați xpertbet.ro zilnic pentru a fi la curent cu toate noutățile și pentru a profita de ponturi meciuri azi. Cu ajutorul nostru, veți avea mereu un avantaj în fața celorlalți pariori și veți putea să vă bucurați de câștiguri constante.

     Echipa noastră de experți este mereu la curent cu toate noutățile și schimbările din lumea fotbalului, astfel încât să vă ofere cele mai precise ponturi pariuri EURO 2024. Indiferent dacă sunteți interesați de meciurile din competițiile internaționale sau de ligile naționale, noi vă oferim ponturi bune detaliate și bine documentate.

     Pe xpertbet.ro, ne mândrim cu faptul că oferim cele mai bune ponturi pariuri. Fiecare membru al echipei noastre are o vastă experiență în domeniul pariurilor sportive și este pasionat de fotbal. Analizăm fiecare meci în detaliu și vă oferim ponturi EURO 2024 care să vă ajute să luați decizii informate și să obțineți profit.

     Nu ratați ocazia de a beneficia de cele mai bune ponturi EURO 2024 și ponturi Romania Olanda oferite de experții noștri. Vizitați xpertbet.ro zilnic pentru a fi la curent cu toate noutățile și pentru a profita de ponturi pariuri. Cu ajutorul nostru, veți avea mereu un avantaj în fața celorlalți pariori și veți putea să vă bucurați de câștiguri constante.

     În concluzie, xpertbet.ro este locul ideal pentru toți pasionații de pariuri sportive care doresc să obțină cele mai bune ponturi pariuri EURO 2024 și ponturi bune de la cei mai buni experți. Fie că sunteți începători sau experimentați, noi vă oferim toate informațiile de care aveți nevoie pentru a paria cu încredere și pentru a avea șanse mari de câștig. Nu mai pierdeți timp și alăturați-vă comunității noastre pentru a beneficia de cele mai bune ponturi Romania Olanda și ponturi meciuri azi.

Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri