Type to search

Stiri Bundesliga

VfL Bochum vs. Fortuna Dusseldorf: Prima Manșă a Barajului pentru Rămânerea în Bundesliga

Avatar of Xpert Bet
Share

Bochum Luptă pentru Supraviețuire în Bundesliga

  Joi seară, VfL Bochum întâmpină Fortuna Dusseldorf pe Vonovia Ruhrstadion în prima manșă a barajului de retrogradare în Bundesliga. După o înfrângere usturătoare cu 4-1 împotriva lui Werder Bremen în ultima etapă a sezonului regulat, Bochum a ajuns pe locul trei de la coada clasamentului, punând capăt unui sejur de trei ani în prima ligă germană. Echipa a început ziua pe locul 14, cu un punct deasupra zonei retrogradării dar înfrângerea, combinată cu victoriile lui Union Berlin și Mainz 05, a trimis VfL Bochum pe locul de baraj pentru prima dată din 2011.

  Heiko Butscher, numit antrenor interimar după demiterea lui Thomas Letsch în luna aprilie, a reușit să obțină șapte puncte din primele patru meciuri, revitalizând speranțele de supraviețuire ale echipei. Totuși, ultimele două înfrângeri, inclusiv un 0-5 acasă împotriva campionilor Bayer Leverkusen, au arătat vulnerabilitățile defensive ale echipei, care a încasat 74 de goluri în acest sezon, conform recentelor statistici fotbal din Bundesliga. Butscher va trebui să se concentreze pe consolidarea apărării împotriva unui adversar pe care l-au învins în ultimele trei întâlniri.

VfL Bochum vs. Fortuna Dusseldorf: Prima Manșă a Barajului pentru Rămânerea în Bundesliga
Heiko Butscher

Fortuna Dusseldorf: Oportunitatea de A Reveni în Elită

  În contrast cu Bochum, Fortuna Dusseldorf vine cu un moral ridicat, având o serie impresionantă de 14 meciuri fără înfrângere în liga secundă, incluzând nouă victorii și cinci remize. Deși au ocupat locul trei începând cu luna aprilie și au fost în cărți pentru promovarea automată, un egal 1-1 cu Holstein Kiel le-a forțat intrarea în baraj. În ultima etapă a sezonului regulat, Fortuna a câștigat cu 3-2 împotriva lui Magdeburg, cu un hat-trick spectaculos al lui Christos Tzolis într-un meci ale cărui ponturi Bundesliga au fost dezvăluite de specialiștii în ponturi pariuri sportive.

  Antrenorul Daniel Thioune speră să mențină acest impuls în baraj, dorind prima victorie competitivă împotriva lui Bochum din martie 2017. Dusseldorf are un lot aproape complet pentru acest meci, singura absență notabilă fiind tânărul fundaș central Jamil Siebert, care necesită o operație. După ce și-au asigurat locul trei înainte de meciul cu Magdeburg, Thioune a putut odihni câțiva jucători cheie, care sunt așteptați să revină în primul 11 pentru acest duel crucial.

  Bochum va trebui să se descurce fără Philipp Forster, Michael Esser, Moritz-Broni Kwarteng și Mohammed Tolba din cauza accidentărilor, iar portarul titular Manuel Riemann este indisponibil din cauza unei neînțelegeri interne. Andreas Luthe, în vârstă de 37 de ani, va apăra poarta, iar Felix Passlack va reveni după suspendare, completând defensiva alături de Ivan Ordets, Keven Schlotterbeck și Bernardo.

VfL Bochum vs. Fortuna Dusseldorf: Prima Manșă a Barajului pentru Rămânerea în Bundesliga
Daniel Thioune

Formații probabile

  VfL Bochum:

Luthe; Passlack, Ordets, Schlotterbeck, Bernardo; Losilla, Osterhage; Broschinski, Stoger, Wittek; Hofmann

  Fortuna Dusseldorf:

Kastenmeier; Zimmermann, Oberdorf, De Wijs, Iyoha; Engelhardt, Tanaka; Klaus, Appelkamp, Tzolis; Vermeij

Taguri