Type to search

Stiri Diverse

NEC Nijmegen vs. Go Ahead Eagles: Bătălie Intensă pentru Europa Conference League

Avatar of Xpert Bet
Share

Performanța Impresionantă a lui NEC

  NEC Nijmegen se pregătește să întâlnească Go Ahead Eagles în semifinala play-off-urilor Eredivisie pentru un loc în calificările Europa Conference League. După două sezoane consecutive în a doua jumătate a clasamentului, NEC a terminat sezonul 2023-24 pe locul șase, cea mai bună clasare în Eredivisie din ultimele două decenii.

  Cu 53 de puncte acumulate, NEC a egalat recordul stabilit în sezonul 1971-72, și a încheiat sezonul regulat cu o victorie convingătoare cu 4-1 împotriva lui Almere City, datorită golurilor lui Kodai Sano, Dirk Proper, Koki Ogawa și Tjaronn Chery, într-un meci ale cărui ponturi bune au fost expuse online de cei mai buni experți ponturi pariuri.

  Aceasta a fost a 14-a victorie a sezonului pentru echipa lui Rogier Meijer, cu șase mai multe decât campania anterioară. NEC are nevoie de doar două victorii pentru a-și asigura locul în calificările pentru Europa Conference League, o performanță pe care nu au mai realizat-o din sezonul 2008-09, când au fost eliminați de Hamburger SV în Cupa UEFA.

  Meijer, care va servi o suspendare pe margine în acest meci, trebuie să-și conducă echipa spre o victorie împotriva unui adversar pe care l-au învins cu 2-1 în ultima întâlnire acasă în luna ianuarie.

NEC Nijmegen vs. Go Ahead Eagles: Bătălie Intensă pentru Europa Conference League
Rogier Meijer

Provocare Maximă pentru Go Ahead Eagles

  Go Ahead Eagles vine pe Goffertstadion după un final inconsistent de sezon în Eredivisie. Echipa lui Rene Hake a înregistrat doar două victorii în ultimele zece meciuri de ligă, deși una dintre ele a fost un succes de 2-1 în deplasare împotriva lui FC Volendam, datorită golurilor lui Philippe Rommens și Enric Llansana. În ciuda acestui parcurs, echipa din Overijssel nu a fost niciodată în pericol de a cădea sub locul nouă și a reușit să-și îmbunătățească clasamentul față de locul 11 obținut sezonul trecut.

  Go Ahead Eagles speră să se califice pentru competițiile europene pentru prima dată din sezonul 2015-16, când au ajuns în prima rundă de calificare a Europa League, fiind eliminați de Ferencvaros. Ultima lor apariție europeană anterioară a fost în sezonul 1965-66, în Cupa Cupelor, când au pierdut cu 7-0 la general în fața lui Celtic, conform mai vechilor statistici fotbal din cupele europene.

  Echipa va trebui să facă față absenței lui Mats Deijl, accidentat la genunchi, iar Luca Everink este așteptat să continue pe postul de fundaș dreapta. Oliver Valaker Edvardsen și Victor Edvardsen, cu 17 goluri între ei în acest sezon, sunt așteptați să conducă atacul. 

NEC se confruntă la rândul său cu absențe, incluzând Bart van Rooij și Philippe Sandler din cauza unor accidentări, iar Yvandro Borges Sanches și Bas Dost rămân absenți pe termen lung. Bram Nuytinck se întoarce după o suspendare și este așteptat să reintre în apărare, în timp ce restul echipei ar putea rămâne neschimbată.

NEC Nijmegen vs. Go Ahead Eagles: Bătălie Intensă pentru Europa Conference League
Rene Hake

Formații probabile

  NEC Nijmegen:

Cillessen; Pereira, Nuytinck, Verdonk, Bass; Proper, Hoedemakers; Hansen, Chery, Sano; Ogawa

  Go Ahead Eagles:

De Lange; Everink, Nauber, Kramer, Kuipers; Linthorst, Rommens; Adekanye, Breum, O. Edvardsen; V. Edvardsen

Taguri