Type to search

Stiri Diverse

FC Utrecht vs. Sparta Rotterdam: Luptă Intensă pentru Calificarea în Europa Conference League

Avatar of Xpert Bet
Share

FC Utrecht: În Căutarea Renașterii Europene

  FC Utrecht întâmpină Sparta Rotterdam în semifinala play-off-urilor Eredivisie pentru Europa Conference League, cu scopul de a obține un loc în calificările pentru sezonul următor. Utrecht a terminat ultimele trei sezoane pe locul șapte, dar au încheiat acest sezon cu patru puncte mai puțin decât cel precedent. În ultimele patru meciuri ale sezonului regulat, Utrecht a obținut doar o victorie și a terminat la șase puncte în spatele lui Ajax și la 15 puncte în spatele lui AZ Alkmaar, cu care a remizat 3-3 în ultimul lor meci.

  În meciul împotriva lui AZ, Utrecht părea să fie învinsă, fiind condusă cu 3-0 la pauză. Totuși, echipa a revenit spectaculos după ce Othmane Boussaid a marcat, iar Sam Lammers și Victor Jensen au înscris în ultimele 20 de minute pentru a salva un punct într-un meci ale cărui ponturi pariuri au fost vizibile pe site-urile specialiștilor în ponturi pariuri sportive. Acum, echipa lui Ron Jans caută să se califice în competițiile europene pentru prima dată din sezonul 2010-11, dar trebuie să treacă de Sparta Rotterdam, echipă care i-a învins cu 1-0 în urmă cu mai puțin de două săptămâni.

FC Utrecht vs. Sparta Rotterdam: Luptă Intensă pentru Calificarea în Europa Conference League
Ron Jans

Forma Impresionantă a lui Sparta Rotterdam

  Sparta Rotterdam vine pe Stadion Galgenwaard într-o formă excelentă, cu șase victorii în ultimele opt meciuri din Eredivisie. Această serie pozitivă i-a ajutat pe oaspeți să urce în clasament, deși au terminat cu două locuri mai jos și 10 puncte mai puțin față de sezonul 2022-23. Recenta victorie cu 1-0 împotriva lui Utrecht a fost posibilă datorită golului marcat de Camiel Neghli, care a deschis și scorul în victoria cu 2-1 împotriva lui Heerenveen din ultima etapă a sezonului regulat.

  Echipa lui Jeroen Rijsdijk a avut performanțe bune în deplasare, acumulând 26 din cele 49 de puncte pe drum, și au câștigat trei din ultimele patru meciuri jucate în deplasare. De fapt, Sparta a câștigat ultimele două vizite la Utrecht, așa că sunt încrezători în șansele lor de a se califica în competițiile europene pentru prima dată din sezonul 1985-86, confirmând recentele predicții fotbal din Olanda.

  În ciuda absențelor lui Arno Verschueren și Joshua Kitolano, echipa va conta pe forma excelentă a lui Tobias Lauritsen, care a marcat 12 goluri în acest sezon și este așteptat să conducă atacul. FC Utrecht va trebui să joace fără Tim Handwerker și Kevin Gadellaa din cauza accidentărilor la genunchi, iar Anthony Descotte este și el indisponibil.

  Zidane Iqbal, fost jucător la Manchester United, este așteptat să joace în mijlocul terenului, alături de Can Bozdogan, iar Sam Lammers, împrumutat de la Rangers, va fi responsabil de ofensivă. Pentru Sparta Rotterdam, Django Warmerdam ar putea reveni după o accidentare și să fie inclus în lotul pentru meci.

FC Utrecht vs. Sparta Rotterdam: Luptă Intensă pentru Calificarea în Europa Conference League
Jeroen Rijsdijk

Formații probabile

  FC Utrecht:

Barkas; Ter Avest, Flamingo, Van der Maarel, El Karouani; Bozdogan, Iqbal; Booth, Jensen, Boussaid; Lammers

  Sparta Rotterdam:

Olij; Bakari, Vriends, Velthuis, Van Der Kust; Clement, De Guzman, Metinho; Saito, Lauritsen, Neghli

Taguri