Type to search

Stiri Diverse

Ternana vs. Bari: Duel Incendiar pentru Supraviețuire în Serie B

Avatar of Xpert Bet
Share

Ternana, în Poziție Favorabilă

  Ternana și Bari se pregătesc pentru a doua manșă a play-off-ului de retrogradare din Serie B, care se va disputa pe Stadio Libero Liberati joi. Prima întâlnire s-a încheiat cu un scor de 1-1, iar Ternana are un avantaj important. Egalarea târzie a lui Gaston Pereiro în prima manșă a adus echipei lui Roberto Breda un rezultat promițător. Golul din minutul 82 a însemnat că echipa nu a regretat penalty-ul ratat de Tiago Casasola în minutul 12, apărătorul fiind oprit de portarul Marco Pissardo.

  Portarul lui Ternana a fost învins în ultimele minute ale jocului, ceea ce înseamnă că echipa gazdă are nevoie de un simplu egal în retur pentru a-și păstra statutul în Serie B. Regulile competiției favorizează echipa care a terminat mai sus în clasament, în cazul în care scorul general rămâne egal. Astfel, Ternana ar putea aborda jocul cu prudență, știind că adversarii lor trebuie să câștige, în timp ce gazdele trebuie doar să evite înfrângerea într-un meci ale cărui ponturi Italia sunt vizibile pe site-urile celor mai buni experți ponturi pariuri.

  În ciuda lipsei de goluri în ultima etapă, Filippo Distefano este un jucător cheie pentru Ternana, cu două goluri decisive în meciurile împotriva Catanzaro și Feralpisalo. Atacantul cu șapte goluri ar trebui să înceapă titular, alături de Pereiro, în timp ce Antonio Raimondo, cel mai bun marcator al clubului cu nouă goluri, ar putea fi rezervă.

Ternana vs. Bari: Duel Incendiar pentru Supraviețuire în Serie B
Roberto Breda

Forma Inconstantă a lui Bari

  Bari a avut un sezon dificil, dar a reușit să fie competitivă spre final. Remiza de săptămâna trecută a extins seria lor invincibilă la trei meciuri, inclusiv două victorii în sezonul regulat, ceea ce le oferă gazdelor încredere înainte de întâlnirea de joi. Echipa condusă de Federico Giampaolo a înregistrat o singură înfrângere de când acesta a preluat echipa în aprilie, un 4-1 împotriva Cosenza, dar nu a pierdut niciun meci de atunci, potrivit recentelor predicții fotbal din Italia. Cu toate acestea, Bari nu a mai câștigat în deplasare de luni de zile, ultima lor victorie pe teren străin fiind un 2-1 împotriva lui Brescia în octombrie 2023.

  Treisprezece meciuri fără succes în deplasare nu prevestesc bine pentru meciul de joi la Ternana. Scăderea lor din sezonul 2023-24 este dezamăgitoare pentru o echipă care a terminat pe locul trei în sezonul precedent, dar care a avut dificultăți în acest sezon, cu Giampaolo fiind al patrulea antrenor după Michele Mignani, Pasquale Marino și Giuseppe Iachini.

  Pentru Bari, participarea lui Giuseppe Sibilli este incertă după accidentarea din prima manșă. Ilias Koutsoupias (genunchi) este un absent pe termen lung, iar Abdoul Guiebre, Malcom Edjouma și Davide Diaw nu sunt așteptați să joace. Dacă Sibilli nu va putea juca, Marco Nasti (șase goluri) și George Puscas (patru goluri) vor trebui să se ridice la nivelul așteptărilor și să sprijine atacul echipei.

Ternana vs. Bari: Duel Incendiar pentru Supraviețuire în Serie B
Federico Giampaolo

Formații probabile

  Ternana:

Iannarilli; Casasola, Mura, Lucchesi; Favasuli, Luperini, Amatucci, Faticanti, Carboni; Pereiro, Distefano

  Bari:

Piscardo; Pucino, Di Casare, Vicari, Rici; Maiello, Benali; Belolomo, Acampora, Sibilli; Nasti

Taguri