Type to search

Stiri Diverse

Al Riyadh vs. Al-Nassr: Confruntare Acerbă pentru Supraviețuire în Pro League

Avatar of Xpert Bet
Share

Al Riyadh, în Pericol de Retrogradare

  Al Riyadh se pregătește să întâlnească puternica echipă Al-Nassr pe stadionul Prince Faisal bin Fahd joi seară, sperând să rămână deasupra zonei de retrogradare în Pro League din Arabia Saudită. Gazdele sunt la doar două puncte deasupra liniei critice înainte de penultimul meci al sezonului 2023-24, în timp ce Al-Nassr urmează să termine al doilea sezon consecutiv pe locul secund.

  În timp ce câștigătorii titlului sunt deja deciși, lupta pentru supraviețuirea în prima ligă este departe de a se încheia, cu echipele Al Riyadh, Al Tai, Al Akhdoud și Abha încercând să evite retrogradarea alături de Al Hazem. Al Riyadh, la egalitate de puncte cu cei de la Al Tai, se află momentan deasupra acestora datorită diferenței de goluri, dar sunt departe de a fi în siguranță. În tur, Al-Nassr a învins clar Al Riyadh cu 4-1.

  O înfrângere în acest meci, ale cărui ponturi fotbal sunt dezvăluite online de experți ponturi pariuri, ar putea să îi ducă pe locurile de retrogradare în ultima săptămână a competiției, în funcție de rezultatele altor meciuri. Echipa condusă de Odair Hellmann a ratat o ocazie importantă de a se distanța de zona de retrogradare săptămâna trecută, când au primit un gol în ultimele minute împotriva clubului de pe ultimul loc, Al Hazem, remizând 1-1.

Al Riyadh vs. Al-Nassr: Confruntare Acerbă pentru Supraviețuire în Pro League
Odair Hellmann

Al-Nassr, Provocarea Finală

  Chiar dacă au avut dificultăți în acest sezon, jucătorii lui Al Riyadh nu vor să retrogradeze fără luptă. Sunt neînvinși în ultimele patru meciuri (o victorie și trei egaluri), aceasta fiind cea mai lungă serie fără înfrângere din acest sezon și au reușit o victorie surpriză împotriva liderului Al Ahli. Totuși, acum se confruntă cu Al-Nassr, echipă care i-a învins cu un scor categoric de 4-1 mai devreme în sezon. Pe hârtie, gazdele par să aibă dificultăți, iar recentele predicții fotbal din Pro League sugerează că soarta lor în prima ligă se va decide în ultimul meci al sezonului, când vor întâlni Al Khaleej.

  Al-Nassr vine după un alt duel major cu rivalii de la Al-Hilal săptămâna trecută, care s-a încheiat la egalitate după o decizie controversată VAR, în minutul 10 al prelungirilor. Echipa condusă de Luis Castro a menținut un avantaj de un gol timp de 90 de minute și părea să obțină o victorie importantă, dar în ultimele momente, VAR a cerut arbitru spaniol Jose Maria Sanchez să revizuiască un presupus fault al lui Sadio Mane în zona de pedeapsă. În ciuda contactului aparent în afara careului, Mane a fost considerat vinovat de fault, iar Aleksandar Mitrovic a transformat penalty-ul pentru a aduce egalitatea.

  Acest rezultat a întrerupt seria de cinci victorii consecutive ale lui Al-Nassr în toate competițiile și a fost primul punct pierdut acasă de la înfrângerea cu Al Raed la începutul lunii martie. Al-Nassr va întâlni din nou pe Al Hilal în finala Cupei Regelui la sfârșitul lunii, unde Cristiano Ronaldo și echipa sa vor încerca să împiedice rivalii să obțină tripla internă din Arabia Saudită.

Al Riyadh vs. Al-Nassr: Confruntare Acerbă pentru Supraviețuire în Pro League
Luis Castro

Formații probabile

  Al Riyadh:

Campana; Ali Alnwaiqi; Al-Shuwayyi, Al Shirekh, Al-Khaibari; Al-Shehri, Toure, Al Rashidi, Al-Harajin; Ndong, Gray

  Al-Nassr:

Ospina; Al Ghanam, Alawjami, Laporte, Telles; Al-Khaibari, Yahya, Otavio, Brozovic, Mane; Cristiano Ronaldo

Taguri