Type to search

Stiri Diverse

Raith Rovers vs. Ross County: Duel Crucial pentru Acces în Premiership

Avatar of Xpert Bet
Share

Raith Rovers Visează la Revenirea în Premiership

  Raith Rovers sunt la un pas de a reveni în Scottish Premiership pentru prima dată în 27 de ani, găzduind pe Ross County în prima manșă a finalei play-off-ului pe Stark’s Park. După ce a eliminat pe Partick Thistle în semifinale, echipa condusă de Ian Murray are acum șansa de a ajunge în elită, în timp ce Ross County va lupta pentru a-și păstra locul în prima ligă pentru al doilea sezon consecutiv prin play-off.

  Deși aveau un avantaj de 2-1 din prima manșă, Raith Rovers au fost forțați să ajungă la lovituri de departajare împotriva lui Partick Thistle în semifinală, după ce Blair Alston a marcat o dublă impresionantă pentru oaspeți. Cu toate acestea, eroismul portarului Maciej Dabrowski a permis echipei să treacă în finala play-off-ului, chiar dacă Scott Brown a ratat primul penalty pentru gazde într-um meci ale cărui ponturi pariuri au fost expuse online de experți ponturi pariuri.

  Echipa condusă de Ian Murray a terminat confortabil pe locul doi în sezonul regulat al ligii secunde din Scoția, cu 14 puncte înaintea lui Partick Thistle. Atacantul Lewis Vaughan a avut un sezon de excepție, marcând 15 goluri în 34 de apariții și este la doar 180 de minute distanță de a reveni în Premiership, conform recentelor predicții fotbal din Scoția.

Raith Rovers vs. Ross County: Duel Crucial pentru Acces în Premiership
Ian Murray

Ross County: Lupta pentru Supraviețuire Continuă

  Pentru al doilea sezon consecutiv, Ross County încearcă să-și păstreze statutul de echipă de Premiership prin play-off-uri, după ce ultima zi a sezonului regulat nu a mers conform planului, terminând doar cu un egal, 2-2 împotriva lui Aberdeen. Simon Murray și Yan Dhanda au marcat pentru County, dar golurile lui Ester Solker și Angus MacDonald pentru Aberdeen au forțat împărțirea punctelor.

  Cu rivalii de retrogradare, St Johnstone, câștigând la Motherwell în ultima zi, echipa condusă de Don Cowie a fost retrogradată pe locul 11, ceea ce a condamnat-o la o confruntare în două manșe cu Raith Rovers. Portarul Ross Laidlaw a subliniat că echipa nu-și poate permite să se simtă descurajată, folosind ca sursă de încredere lupta reușită împotriva retrogradării din sezonul trecut.

  Ross County a înfruntat Partick Thistle anul trecut în această etapă, pierzând la limită prima manșă în deplasare, câștigând însă cu 3-1 pe Dingwall în a doua manșă pentru a rămâne în Premiership. Cu toate acestea, Raith Rovers nu au probleme noi de lot, în timp ce Keith Watson ar putea rata confruntarea din cauza unei leziuni la ischiogambieri. Ross County va fi lipsită de serviciile lui Max Sheaf și Scott Allardice, ambii accidentați pe termen lung.

Raith Rovers vs. Ross County: Duel Crucial pentru Acces în Premiership
Don Cowie

Formații probabile

  Raith Rovers:

Dabrowski; Matthews, Corr, Murray, Dick; Brown, Byrne, Connolly, Stanton, Turner; Vaughan

  Ross County:

Laidlaw; Nightingale, Baldwin, Leak; Brown, Randall, King, Harmon, Dhanda; Murray, White

Taguri