Type to search

Stiri Diverse

Venezuela Câștigă Dramatic cu Mexic și Avansează în Sferturile de Finală la Copa America 2024

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Salomon Rondon, Eroul Venezuelei

  Venezuela a obținut o victorie crucială împotriva Mexicului cu 1-0, miercuri, datorită unui penalty transformat în a doua repriză de Salomon Rondon. Acest rezultat nu doar că le-a asigurat locul în sferturile de finală, dar a și eliminat Jamaica din competiție, după un meci ale cărui ponturi pariuri au fost dezvăluite online de specialiști în ponturi pariuri sportive.

  În minutul 57, Jon Aramburu a fost faultat în careu de Julian Quinones, iar Rondon, golgheterul all-time al Venezuelei, potrivit recentelor statistici fotbal venezuelene, a transformat lovitura de la 11 metri cu calm, trimițându-l pe portarul mexican Julio Gonzalez în partea opusă.

  Golul marcat de Rondon a fost al 42-lea pentru echipa națională, consolidându-i statutul de cel mai bun marcator din istoria Venezuelei. Deși Mexicul a avut șansa de a egala printr-un penalty în minutul 87, Rafael Romo, portarul venezuelean, a reușit să apere șutul lui Orbelin Pineda, păstrând astfel avantajul echipei sale.

Eforturile Mexicane Neutralizate

  Mexicul a dominat prima jumătate de oră a jocului, dar nu a reușit să treacă de apărarea solidă a Venezuelei. Santiago Gimenez a avut o ocazie bună după o pasă a lui Luis Chavez, dar șutul său slab a fost ușor reținut de Romo. Venezuela a început să își găsească ritmul pe măsură ce meciul avansa, Rondon lovind bara cu o semivole în minutul 34, iar Yeferson Soteldo forțând o intervenție rapidă a portarului mexican Gonzalez în minutul 50.

  În repriza a doua, Venezuela a continuat să pună presiune, iar penalty-ul transformat de Rondon a fost doar începutul. Mexicul a continuat să caute egalarea, dar Romo a fost de neînvins, reușind cinci intervenții salvatoare. După ratarea lui Pineda, Romo a mai blocat două șuturi periculoase ale Mexicului în ultimele minute, inclusiv o lovitură de aproape a lui Guillermo Martinez în prelungiri.

Venezuela Câștigă Dramatic cu Mexic și Avansează în Sferturile de Finală la Copa America 2024

Calificare Asigurată și Planuri pentru Viitor

  Victoria a propulsat Venezuela în fruntea Grupei B, cu șase puncte, asigurându-și astfel calificarea în sferturile de finală cu un meci rămas de jucat. În ultima partidă din grupă, Venezuela va întâlni Jamaica, iar un rezultat de egalitate sau o victorie le-ar permite să evite întâlnirea cu campioana en-titre, Argentina, în faza următoare a competiției.

  De cealaltă parte, Mexicul va juca împotriva Ecuadorului în Arizona, într-un meci decisiv pentru calificarea în sferturile de finală. Jamaica, eliminată deja după înfrângerile în fața Mexicului și Ecuadorului, își va încheia parcursul la Copa America în Texas.

Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri