Type to search

Ponturi pariuri Ponturi Copa America 2024

Panama vs SUA. Ponturi Pariuri Copa America 2024 si Statistici Fotbal 28.06.2024

Avatar of xpertbet
Share
Panama vs SUA Meci Copa America 2024
Banner Statistici Premium xpertbet
Zile
Ore
Minute
fluier
Arbitru

Ivan Barton

Stadion
Stadion

Mercedes-Benz Stadium

Icon
Transmis la TV

Nu este televizat

ceas
Ora de incepere

01:00

ultimele 5 meciuri directe

Data
Data
Gazde Scor
Scor
Oaspeți Cornere
Cornere
Faulturi
Faulturi
Galbene
Galbene
Rosii
Rosii
13.07.2023 SUA 0-0 Panama 2-3 12-12 1-1 0-0
28.03.2022 SUA 5-1 Panama 3-2 23-15 2-3 0-0
11.10.2021 Panama 1-0 SUA 7-5 12-10 1-0 0-0
16.11.2020 SUA 6-2 Panama 6-3 20-18 2-4 0-0
27.06.2019 Panama 0-1 SUA 0-3 12-7 1-0 0-0

FORMĂ ECHIPE

Logo
Panama
Gazde Scor Oaspeți
Panama 1-3 Uruguay
Panama 0-1 Paraguay
Panama 3-1 Montserrat
Panama 2-0 Guyana
Panama 0-1 Guyana
Logo
SUA
Gazde Scor Oaspeți
Bolivia 0-2 SUA
Brazilia 1-1 SUA
Columbia 5-1 SUA
Mexic 0-2 SUA
Jamaica 1-1 SUA

ECHIPE PROBABILE

Logo
Panama
Portar Mosquera
Fundași Murillo, Farina, Cordoba, Miller, Davis
Mijlocași Rodriguez, Welch, Carrasquilla, Barcenas
Atacanți Fajardo
Logo
SUA
Portar Turner
Fundași Scally, Ream, Richards, A. Robinson
Mijlocași Reyna, Musah, McKennie
Atacanți Weah, Balogun, Pulisic

pont

Victorie USA @ 1.45

SUA are un palmares impresionant împotriva Panamei, cu 18 victorii din 26 de meciuri. Forma recentă a americanilor, incluzând victoria confortabilă cu 2-0 împotriva Boliviei, indică o echipă în formă maximă. Statisticile arată că SUA are o medie de 2.8 goluri pe meci, ceea ce le oferă un avantaj clar.

ANALIZA MECI

Panama vs SUA

     Meciul dintre Panama și SUA din cadrul Copa America 2024 promite să fie unul dintre cele mai captivante dueluri ale acestei etape. Partida se va desfășura pe 28 iunie 2024, la ora 01:00, și va fi transmisă pe canalele de televiziune specializate în sport, oferindu-le fanilor fotbalului și pariorilor șansa de a urmări în direct evoluția celor două echipe. Acest meci are o importanță deosebită pentru ambele formații, fiind crucial pentru calificarea în fazele eliminatorii ale competiției.


     În ceea ce privește pozițiile în clasament, SUA a început campania de Copa America cu o victorie clară, 2-0, împotriva Boliviei, în timp ce Panama a suferit o înfrângere dureroasă, 3-1, în fața Uruguayului. Această confruntare va testa ambițiile ambelor echipe, SUA dorind să-și asigure calificarea, în timp ce Panama luptă pentru a rămâne în cursa pentru locurile din fazele eliminatorii.


     Istoria meciurilor directe dintre cele două echipe ne arată o dominare clară a SUA, care a câștigat 18 din cele 26 de întâlniri. Panama a reușit să se impună doar de patru ori, iar alte patru meciuri s-au terminat la egalitate. În ceea ce privește golurile, SUA a marcat 54 de goluri, în timp ce Panama a înscris doar 24. Un aspect interesant este că 60% dintre aceste meciuri au avut peste 2.5 goluri, iar în 65% din cazuri ambele echipe au marcat.


     În ultimele cinci meciuri directe, Panama a reușit să câștige o singură dată, în timp ce SUA a înregistrat trei victorii, iar un meci s-a terminat la egalitate. Meciurile au fost caracterizate de momente cheie, cum ar fi golurile marcate în minutele de prelungire sau golurile spectaculoase ale unor jucători precum Christian Pulisic pentru SUA și Amir Murillo pentru Panama.


     Un alt aspect important al acestui meci este performanța individuală a golgheterilor. Pentru Panama, Amir Murillo a fost decisiv în meciul cu Uruguay, reușind să marcheze un gol de consolare. În schimb, pentru SUA, Christian Pulisic a fost protagonistul principal în meciul cu Bolivia, marcând un gol și oferind o pasă decisivă. Folarin Balogun a contribuit, de asemenea, cu un gol important, confirmându-și statutul de atacant periculos.


     Din punct de vedere statistic, meciurile de acasă ale Panamei au o medie de 2.3 goluri pe meci, cu un procent de 55% pentru meciurile cu peste 1.5 goluri și 45% pentru cele cu peste 2.5 goluri. Procentul de meciuri în care ambele echipe marchează este de 50%. În ceea ce privește cornerele, Panama are o medie de 5.2 cornere pe meci, iar 40% dintre meciuri au avut peste 8.5 cornere.


     Pe de altă parte, SUA, în meciurile din deplasare, are o medie de 2.8 goluri pe meci, cu un procent de 60% pentru meciurile cu peste 1.5 goluri și 55% pentru cele cu peste 2.5 goluri. Procentul de meciuri în care ambele echipe marchează este de 65%. În ceea ce privește cornerele, SUA are o medie de 6.1 cornere pe meci, iar 50% dintre meciuri au avut peste 8.5 cornere.


     Atât Panama cât și SUA au puncte forte și puncte slabe distincte. Panama este cunoscută pentru stilul său defensiv solid, dar uneori cedează sub presiunea adversarilor mai puternici. SUA se remarcă printr-un stil ofensiv agresiv și o apărare bine organizată, dar poate avea probleme în fața echipelor care știu să se apere bine și să contraatace rapid.

Panama: Formă, știri si statistici

     Panama se află într-un moment crucial în campania sa de Copa America, după ce a suferit o înfrângere în fața Uruguayului. Echipa condusă de Thomas Christiansen a arătat atât puncte forte, cât și slăbiciuni în acest meci. Golul de consolare marcat de Amir Murillo a evidențiat capacitatea echipei de a lupta până la capăt, însă erorile din prima repriză au costat scump. Cu un palmares recent de victorii și înfrângeri în meciurile de acasă, Panama trebuie să își îmbunătățească jocul pentru a avea șanse reale de calificare în fazele eliminatorii.


     Statisticile din meciurile de acasă arată că Panama are o medie de 2.3 goluri pe meci, ceea ce sugerează o tendință spre meciuri cu multe goluri. Procentul de 55% pentru meciurile cu peste 1.5 goluri și 45% pentru cele cu peste 2.5 goluri indică un echilibru între jocul defensiv și ofensiv. Totuși, doar 50% dintre meciuri au avut ambele echipe marcând, ceea ce sugerează că Panama are uneori dificultăți în a-și închide adversarii.


     Un aspect notabil al jocului Panamei este stilul defensiv solid, cu o apărare bine organizată. Echipa preferă să joace pe contraatac, folosindu-se de viteza și abilitățile individuale ale jucătorilor săi ofensivi. Amir Murillo este unul dintre cei mai importanți jucători în acest context, fiind capabil să contribuie atât în defensivă, cât și în atac. Absența lui Aníbal Godoy, din cauza unei probleme musculare, va fi însă resimțită, acesta fiind un element esențial în mijlocul terenului.


     În ceea ce privește cornerele, Panama are o medie de 5.2 cornere pe meci, ceea ce arată o tendință de a ataca pe flancuri și de a pune presiune pe apărarea adversă. Procentul de meciuri cu peste 8.5 cornere este de 40%, ceea ce sugerează un stil de joc orientat spre ofensivă, dar cu precauții în fața echipelor mai puternice. Panama are de asemenea un procent de 60% de meciuri cu goluri marcate în ultimele 15 minute, ceea ce indică o echipă care nu renunță ușor și luptă până la final.


     Comparativ cu SUA, Panama are o abordare mai prudentă, dar eficientă în multe cazuri. Punctele forte ale echipei includ o apărare bine organizată și capacitatea de a marca goluri târzii. Slăbiciunile principale sunt legate de erorile individuale și lipsa de consistență în atac. Pentru a avea șanse de victorie împotriva SUA, Panama trebuie să se concentreze pe eliminarea greșelilor și pe îmbunătățirea eficienței în fața porții.


     În ultimele cinci meciuri de acasă, Panama a înregistrat rezultate mixte. Echipa a arătat momente de strălucire, dar și perioade de slăbiciune. Victoria împotriva unor echipe mai slab cotate a fost echilibrată de înfrângeri împotriva echipelor de top. Acest lucru subliniază necesitatea de a găsi consistență și de a menține un nivel ridicat de performanță pe tot parcursul meciului.


     Absentele și schimbările în lot pot juca un rol crucial în evoluția echipei. Absența lui Aníbal Godoy va pune presiune pe ceilalți mijlocași pentru a prelua responsabilitățile defensive și de construcție a jocului. Thomas Christiansen trebuie să găsească soluții tactice pentru a compensa această pierdere și pentru a menține echipa competitivă împotriva SUA.


     În concluzie, Panama are potențialul de a produce surprize, dar succesul depinde de capacitatea echipei de a-și îmbunătăți consistența și de a evita erorile individuale. Meciul împotriva SUA va fi un test important, iar echipa trebuie să fie pregătită să lupte pentru fiecare minge și să își folosească punctele forte pentru a obține un rezultat pozitiv.

SUA: Formă, știri si statistici

     SUA intră în acest meci cu un moral ridicat după victoria confortabilă cu 2-0 împotriva Boliviei în primul meci din grupă. Echipa condusă de Gregg Berhalter a arătat un joc ofensiv solid și o apărare bine organizată, ceea ce le oferă un avantaj semnificativ înaintea confruntării cu Panama. Christian Pulisic și Folarin Balogun au fost jucătorii cheie în acest meci, ambii reușind să înscrie și să contribuie decisiv la victorie.


     Statisticile din meciurile din deplasare arată că SUA are o medie de 2.8 goluri pe meci, ceea ce sugerează o tendință spre jocuri cu multe goluri. Procentul de 60% pentru meciurile cu peste 1.5 goluri și 55% pentru cele cu peste 2.5 goluri indică o echipă care își asumă riscuri în atac. Procentul de 65% pentru meciurile în care ambele echipe marchează arată că SUA are o apărare solidă, dar nu impenetrabilă.


     Stilul de joc al SUA este unul ofensiv, bazat pe posesie și pe presiune constantă asupra adversarului. Echipa preferă să joace cu pase rapide și să creeze ocazii prin combinații rapide și driblinguri spectaculoase. Christian Pulisic este un exemplu perfect al acestui stil, fiind capabil să creeze ocazii și să marcheze goluri decisive. Folarin Balogun, cu viteza și abilitățile sale de finalizare, completează perfect acest duo ofensiv.


     În ceea ce privește cornerele, SUA are o medie de 6.1 cornere pe meci, ceea ce arată o tendință de a ataca pe flancuri și de a pune presiune constantă pe apărarea adversă. Procentul de meciuri cu peste 8.5 cornere este de 50%, ceea ce sugerează un stil de joc orientat spre ofensivă și capacitatea de a crea multe ocazii de gol.


     Comparativ cu Panama, SUA are o abordare mai agresivă și mai orientată spre atac. Punctele forte ale echipei includ o ofensivă puternică, o apărare bine organizată și capacitatea de a controla jocul prin posesie. Slăbiciunile principale sunt legate de momentele de lipsă de concentrare în apărare și de vulnerabilitatea la contraatacuri rapide.


     În ultimele cinci meciuri din deplasare, SUA a înregistrat rezultate pozitive, cu victorii importante și puține goluri primite. Echipa a arătat consistență și capacitatea de a se adapta la diferite stiluri de joc ale adversarilor. Aceste performanțe indică o echipă bine pregătită și motivată să continue seria de rezultate bune.


     Absentele și schimbările în lot pot juca, de asemenea, un rol important în evoluția echipei. Gregg Berhalter ar putea face o singură schimbare în echipă, cu Yunus Musah în locul lui Tyler Adams, ceea ce ar putea aduce un plus de creativitate și dinamism la mijlocul terenului. Matt Turner, portarul echipei, a subliniat importanța rezultatelor și a continuării seriei de victorii pentru a menține moralul și încrederea echipei.


     În concluzie, SUA are toate atuurile necesare pentru a obține o nouă victorie și pentru a-și asigura calificarea în fazele eliminatorii ale Copa America. Echipa trebuie să se concentreze pe menținerea posesiei, pe crearea de ocazii și pe evitarea erorilor defensive pentru a-și maximiza șansele de succes împotriva Panamei.

Ponturi Pariuri Copa America

     Bine ați venit pe xpertbet.ro, locul ideal pentru toți pasionații de pariuri sportive care doresc să obțină cele mai bune informații și ponturi pariuri Copa America. Indiferent dacă sunteți un parior experimentat sau la început de drum, pe site-ul nostru veți găsi toate informațiile necesare pentru a vă spori șansele de câștig și pentru a vă bucura de pariuri responsabile și profitabile.

     Copa America este una dintre cele mai prestigioase competiții de fotbal din lume, reunind echipe de top din America de Sud. Cu ajutorul ponturi Copa America oferite de experții noștri, veți putea paria cu încredere pe meciurile acestei competiții de elită. Echipa noastră analizează în detaliu fiecare meci, de la forma echipelor și până la performanțele individuale ale jucătorilor, pentru a vă oferi pronosticuri fotbal azi bine documentate și relevante.

     Pe xpertbet.ro găsiți zilnic ponturile zilei, special concepute pentru a vă oferi cele mai bune șanse de câștig. Fiecare analiză este rezultatul unei cercetări amănunțite a meciurilor din ziua respectivă, având în vedere statisticile și informațiile actualizate. Astfel, puteți paria cu încredere, știind că aveți la dispoziție cele mai bune ponturi pariuri Copa America.

     Pe lângă ponturi Copa America, vă oferim și pariuri sportive ponturi pentru toate marile competiții internaționale. Echipa noastră de experți monitorizează constant evoluțiile din lumea fotbalului pentru a vă oferi pronosticuri fotbal azi actualizate și relevante. Indiferent de meciurile pe care vreți să pariați, noi vă punem la dispoziție toate informațiile necesare pentru a lua decizii informate și pentru a vă maximiza șansele de câștig.

     Nu trebuie să vă mai pierdeți timpul căutând informații pe diverse site-uri, deoarece pe xpertbet.ro găsiți totul într-un singur loc. Analizăm fiecare meci și vă oferim ponturi pariuri Copa America bazate pe statistici și informații actualizate. Astfel, puteți să vă concentrați doar pe pariere, știind că aveți la dispoziție cele mai bune ponturi Copa America.

     Un alt aspect important pe care îl avem în vedere este actualizarea constantă a informațiilor și ponturi Copa America. Fotbalul este un sport dinamic, iar forma echipelor și jucătorilor se poate schimba rapid. De aceea, echipa noastră de experți este mereu la curent cu toate noutățile și vă oferă pronosticuri fotbal azi actualizate în timp real, pentru a vă ajuta să luați deciziile corecte și să obțineți câștiguri constante.

     Pe xpertbet.ro vă oferim și sfaturi pentru gestionarea bankroll-ului, esențiale pentru a paria în mod responsabil și a vă proteja investițiile. Cu ajutorul ponturi pariuri Copa America oferite de noi, veți învăța cum să vă gestionați bugetul și cum să pariați în mod strategic. Astfel, veți putea să vă maximizați șansele de câștig și să vă bucurați de succes în lumea pariurilor sportive.

     Fiecare dintre ponturile zilei pe care le găsiți pe xpertbet.ro este rezultatul unei analize detaliate și a unei selecții atente a meciurilor. Echipa noastră de experți ia în considerare toate aspectele importante, de la forma echipelor până la performanțele jucătorilor, pentru a vă oferi cele mai bune șanse de câștig. Astfel, puteți paria cu încredere, știind că aveți la dispoziție cele mai bune ponturi pariuri Copa America.

     Un alt avantaj al utilizării xpertbet.ro este accesul la pariuri sportive ponturi actualizate și bine documentate. Indiferent de competiția pe care doriți să pariați, noi vă oferim pronosticuri fotbal azi bazate pe analize amănunțite și informații actualizate. Astfel, puteți să vă planificați pariurile în mod strategic și să aveți șanse mai mari de câștig.

     Pe xpertbet.ro ne mândrim cu faptul că oferim cele mai bune ponturi pariuri Copa America. Echipa noastră de experți este formată din oameni pasionați de fotbal, cu o vastă experiență în domeniul pariurilor sportive. Analizăm fiecare meci în detaliu și vă oferim ponturi Copa America care să vă ajute să luați decizii informate și să obțineți profit.

     Nu ratați ocazia de a beneficia de cele mai bune ponturi Copa America și pronosticuri fotbal azi oferite de experții noștri. Vizitați xpertbet.ro zilnic pentru a fi la curent cu toate noutățile și pentru a profita de ponturile zilei. Cu ajutorul nostru, veți avea mereu un avantaj în fața celorlalți pariori și veți putea să vă bucurați de câștiguri constante.

     Echipa noastră de experți este mereu la curent cu toate noutățile și schimbările din lumea fotbalului, astfel încât să vă ofere cele mai precise ponturi pariuri Copa America. Indiferent dacă sunteți interesați de meciurile din Copa America sau de alte competiții internaționale, noi vă oferim ponturi bune detaliate și bine documentate.

     Pe xpertbet.ro, ne mândrim cu faptul că oferim cele mai bune pariuri sportive ponturi. Fiecare membru al echipei noastre are o vastă experiență în domeniul pariurilor sportive și este pasionat de fotbal. Analizăm fiecare meci în detaliu și vă oferim ponturi Copa America care să vă ajute să luați decizii informate și să obțineți profit.

     Nu ratați ocazia de a beneficia de cele mai bune ponturi Copa America și pronosticuri fotbal azi oferite de experții noștri. Vizitați xpertbet.ro zilnic pentru a fi la curent cu toate noutățile și pentru a profita de ponturile zilei. Cu ajutorul nostru, veți avea mereu un avantaj în fața celorlalți pariori și veți putea să vă bucurați de câștiguri constante.

     În concluzie, xpertbet.ro este locul ideal pentru toți pasionații de pariuri sportive care doresc să obțină cele mai bune ponturi pariuri Copa America și ponturi bune de la cei mai buni experți. Fie că sunteți începători sau experimentați, noi vă oferim toate informațiile de care aveți nevoie pentru a paria cu încredere și pentru a avea șanse mari de câștig. Nu mai pierdeți timp și alăturați-vă comunității noastre pentru a beneficia de cele mai bune pronosticuri fotbal azi și pariuri sportive ponturi.

     Vizitați xpertbet.ro și descoperiți avantajele pe care le oferim. Suntem aici să vă ajutăm să faceți alegerile corecte și să vă bucurați de succes în lumea pariurilor sportive. Cu ponturi pariuri Copa America și ponturi bune actualizate, veți avea mereu un avantaj în fața celorlalți pariori. Nu ratați ocazia de a beneficia de expertiza noastră și de a vă bucura de câștiguri constante.

Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri