Type to search

Stiri Diverse

Ecuador Revine Spectaculos la Copa America 2024 și Învinge Jamaica

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Ecuador: Victorie cu Emoții

  Ecuador a păstrat vie speranța calificării în sferturile de finală de la Copa America 2024 printr-o victorie convingătoare cu 3-1 împotriva Jamaicăi, miercuri, în Las Vegas. Meciul a început cu un autogol în minutul 13, când o centrare de pe partea stângă a lui Piero Hincapie a fost deviată în propria poartă de Kasey Palmer. Acest gol timpuriu a dat încredere echipei din America de Sud, care a continuat să domine jocul.

  Înainte de pauză, Ecuador și-a dublat avantajul printr-un penalty transformat de Kendry Paez, după un henț comis de Gregory Leigh. Ecuador a intrat la vestiar cu acest avantaj de două goluri într-un meci dramatic, ale cărui ponturi bune au fost publicate online de experți ponturi pariuri.

Ecuador Revine Spectaculos la Copa America 2024 și Învinge Jamaica
Paez transformă penalty-ul

Speranțele Jamaicăi Spulberate: Final Dramatic

  Jamaica a redus din diferență imediat după pauză, marcând primul lor gol din istoria Copa America în cel de-al optulea meci disputat. Michail Antonio a înscris dintr-o respingere a apărării Ecuadorului, aducând o rază de speranță pentru „Reggae Boyz”. Însă, visul Jamaicăi de a obține un rezultat pozitiv a fost spulberat în minutul 91, când Alan Minda a marcat golul decisiv în urma unui contraatac clasic, confirmând ultimele predicții fotbal americane.

  În minutul 73, Jamaicăi i s-a refuzat un penalty după o verificare VAR pentru un posibil henț al lui Alan Franco. Decizia de a nu acorda lovitura de la 11 metri a fost contestată, dar a rămas definitivă. Victoria a adus primele puncte pentru Ecuador în turneu, egalând Mexic și Venezuela, fiecare cu câte trei puncte în Grupa B.

  Primele două echipe din grupă se vor califica în sferturile de finală, iar Jamaica, echipă care a pierdut și meciul de debut cu Mexic, trebuie acum să câștige ultimul meci din grupă împotriva Venezuelei pentru a mai avea șanse de calificare. Jamaica întâlnește Venezuela la Austin, Texas, iar Mexicul înfruntă Ecuadorul la Glendale, Arizona, în runda finală a meciurilor din grupa B, programată duminică.

Ecuador Revine Spectaculos la Copa America 2024 și Învinge Jamaica
Michail Antonio a marcat, dar Jamaica a pierdut cu 3-1 meciul cu Ecuador
Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri