Type to search

Stiri Diverse

Vânzarea lui Emerson Royal: Decizia lui Tottenham Înainte de Fereastra de Transfer

Avatar of Xpert Bet
Share

Ofertă de Transfer pentru Jucătorul lui Tottenham

  Se pare că Tottenham Hotspur este dispus să îl vândă pe Emerson Royal pentru suma de 20 de milioane de lire sterline în timpul ferestrei de transfer din acest sezon estival. Deși a strălucit în peste 100 de apariții pentru Lilywhites, fundașul dreapta brazilian a avut dificultăți în a obține un loc constant în primul unsprezece, sub conducerea managerului Ange Postecoglou.

  Royal a coborât în ierarhia echipei, începând doar 11 meciuri ca titular în Premier League, potrivit ultimelor statistici fotbal din Anglia. Clubul l-a informat pe Royal că poate pleca, prețul cerut pentru el fiind de 20 de milioane de lire sterline. Această decizie indică faptul că Tottenham își dorește să facă schimbări în apărare și că Royal nu mai este văzut ca o piesă esențială în planurile lor pe termen lung.

Perspectivele lui Emerson Royal după Tottenham

  Royal are o carieră internațională impresionantă cu selecționata Braziliei, însă se pare că va căuta o altă destinație în Europa, unde să își continue cariera. Chiar dacă a avut succes în Spania și Anglia, acest transfer ar putea reprezenta un nou început pentru brazilian într-o altă ligă de top din Europa, conform recentelor ponturi fotbal dezvăluite de specialiștii în ponturi pariuri sportive.

  Căderea în dizgrație la Tottenham poate deschide ușa pentru o nouă etapă în cariera lui Royal, care, la 25 de ani, își poate alege cu grijă următoarea destinație. Cu toate că va pleca de la Tottenham, Royal își păstrează ambițiile de a evolua la cel mai înalt nivel și de a concura pentru un loc în echipa națională a Braziliei.

Vânzarea lui Emerson Royal: Decizia lui Tottenham Înainte de Fereastra de Transfer
Royal în luptă cu Mo Salah
Taguri