Type to search

Stiri Champions League

Dubla Târzie a lui Joselu Califică Real Madrid în Finala Ligii Campionilor

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Revenire Spectaculoasă: Joselu Salvează Real Madrid de la Eliminare

  Real Madrid demonstrează încă o dată că este specialist în comeback-uri europene, câștigând dramatic cu 2-1 în al doilea meci împotriva lui Bayern Munchen. Joselu a fost eroul serii, egalând în minutul 88 după o greșeală catastrofală a portarului Manuel Neuer și apoi marcând golul victoriei doar trei minute mai târziu, într-un meci ale cărui ponturi Liga Campionilor au fost publicate online de cei mai buni experți ponturi pariuri.

  Cu o victorie cu scorul de 4-3 la general, Real își continuă parcursul uimitor către a șasea finală a Ligii Campionilor disputată în ultimii 10 ani. În fața sa fi Borussia Dortmund, iar finala va avea loc la data de 1 iunie pe Wembley. Într-o replică a revenirii spectaculoase din semifinalele cu Manchester City de acum doi ani, Real Madrid a revenit de la un deficit minim pentru a-și asigura locul în finală.

Dubla Târzie a lui Joselu Califică Real Madrid în Finala Ligii Campionilor
Davies a deschis scorul pentru Bayern cu un șut imparabil

Eroarea Lui Neuer și Revolta lui Bayern Munchen

  Joselu a reușit să salveze Real Madrid după o eroare neașteptată a lui Neuer în ultimele minute ale meciului, punând în mișcare o serie de evenimente care au dus la o înfrângere amară pentru Bayern Munchen, care deschisese scorul prin Alphonso Davies (min.68). Chiar dacă Neuer a fost o prezență solidă în poartă, ezitarea sa a dus la golul egalizator al lui Joselu, după puțin acesta marcând și golul victoriei și confirmând recentele predicții fotbal din Spania.

  Puțin mai târziu în prelungirile partidei, jucătorii lui Bayern Munchen au avut o reacție furioasă la decizia arbitrului luată la ultima ocazie a meciului, când un gol al oaspeților a fost anulat de arbitru pe motiv de off-side la o fază anterioară, semnalat de asistentul de margine. Această decizie controversată a marcat finalul unei seri extrem de tensionate pe Santiago Bernabeu.

Dubla Târzie a lui Joselu Califică Real Madrid în Finala Ligii Campionilor
Joselu egalează după ezitarea lui Neuer
Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri