Type to search

Stiri Diverse

Liverpool Concurează cu Aston Villa și West Ham pentru Semnătura lui Bradley Locko

Avatar of Xpert Bet
Share

Performanțe Impresionante ale lui Locko

  Bradley Locko, fundașul stânga în vârstă de 22 de ani de la Brest, a atras atenția cluburilor din Premier League, inclusiv a lui Liverpool, Aston Villa și West Ham United, după evoluții apreciate la echipa franceză în aproape toate meciurile jucate, ale căror ponturi pariuri au fost disponibile pe site-urile celor mai buni experți ponturi pariuri.

  Jucătorul francez a avut un sezon impresionant, fiind titular în toate cele 32 de meciuri de campionat ale echipei sale, contribuind la parcursul neașteptat al lui Brest în lupta pentru locurile destinate accesului în Liga Campionilor.

Liverpool Concurează cu Aston Villa și West Ham pentru Semnătura lui Locko

  Cu toate că Liverpool beneficiază de serviciile lui Andrew Robertson și Kostas Tsimikas pe poziția de fundaș stânga, clubul este interesat să aducă mai multă profunzime echipei. Cu Thierry Henry interesat să-l includă pe Locko în echipa Franței pentru Jocurile Olimpice de la Paris, semnătura acestuia ar putea fi o mutare strategică pentru viitorul lui Liverpool.

  Conform recentelor predicții fotbal din Anglia, Aston Villa și West Ham United nu vor renunța ușor la lupta pentru semnătura lui Locko, având nevoie la rândul lor de prospețime în liniile defensive pentru a-și consolida pozițiile în clasamentul Premier League și pentru a se pregăti pentru viitorul sezon.

Liverpool Concurează cu Aston Villa și West Ham pentru Semnătura lui Bradley Locko
Taguri