Type to search

Stiri MLS

Vancouver Whitecaps vs. Inter Miami: Duel Intens pentru Ascensiune în Clasamentul MLS

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Vancouver Whitecaps: În Căutarea Formei Pierdute

  Vancouver Whitecaps întâmpină un sezon plin de suișuri și coborâșuri, intrând în meciul de sâmbătă cu Inter Miami după o serie de patru meciuri fără victorie în toate competițiile. Conform recentelor statistici fotbal din MLS, echipa antrenată de Vanni Sartini a început sezonul MLS 2024 într-o formă impresionantă, fiind pe locul al doilea în Conferința de Vest după primele opt meciuri, dar recent au căzut pe locul șapte.

  Deși au înscris în fiecare dintre primele nouă meciuri, au reușit să marcheze doar o dată în ultimele cinci partide. Pe BC Place Stadium, Whitecaps au avut performanțe notabile împotriva echipelor din Conferința de Est, inclusiv o victorie cu 4-0 împotriva lui Toronto FC.

  În acest sezon, Vancouver se bazează pe jucători precum Ryan Gauld, care a salvat un punct împotriva Seattle Sounders cu un penalty în minutul 95. În acest meci, ei vor putea conta pe Bjorn Inge Utvik, care revine după suspendare, și ar putea să-l vadă pe Giuseppe Bovalina debutând în MLS.

Vancouver Whitecaps vs. Inter Miami: Duel Intens pentru Ascensiune în Clasamentul MLS
Vanni Sartini

Inter Miami: Performanțe de Excepție fără Vedetele Echipei

  Inter Miami vine la Vancouver cu o serie impresionantă de șapte meciuri fără înfrângere în MLS, având șase victorii și un egal. Echipa antrenată de Gerardo Martino a reușit să păstreze poarta intactă în ultimele două meciuri și a obținut patru meciuri fără gol primit în acest sezon, confirmând ultimele predicții fotbal din MLS. Cu 31 de puncte acumulate în 15 meciuri, Miami conduce clasamentul Supporters’ Shield, fiind cu un punct deasupra lui FC Cincinnati.

  Deși vedetele echipei, Lionel Messi, Luis Suarez și Sergio Busquets, nu vor juca în acest meci ale cărui ponturi pariuri sunt disponibile online. Inter Miami are alți jucători pregătiți să se impună. Leonardo Campana a marcat singurul gol în victoria împotriva DC United, iar Drake Callender a obținut a doua foaie curată consecutivă. Problemele de accidentări rămân însă o provocare, cu jucători importanți ca Facundo Farias și Federico Redondo absenți din cauza accidentărilor.

Vancouver Whitecaps vs. Inter Miami: Duel Intens pentru Ascensiune în Clasamentul MLS
Gerardo Martino

Formații probabile

  Vancouver Whitecaps:

Takaoka; Laborda, Veselinovic, Blackmon; Brown, Cubas, Vite, Raposo; Picault, White, Gauld

  Inter Miami:

Callender; Weigandt, Aviles, Freire, Alba; Gressel, Cremaschi, Ruiz; Campana, Afonso, Rojas

Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri