Type to search

Stiri Diverse

Old Firm Derby ‘Reloaded’ în Finala Cupei Scoției: Celtic vs. Rangers

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Celtic: Istoric de Succes în Cupa Scoției

  Celtic se pregătește să întâlnească rivalii de la Rangers în finala Cupei Scoției pe Hampden Park, într-un meci crucial pentru ambele echipe. Celtic, deja câștigător în Premiership, dorește să încheie sezonul în forță, adăugând un al doilea trofeu intern la palmaresul lor. Echipa lui Brendan Rodgers a încheiat sezonul de ligă cu o victorie spectaculoasă, 3-2 împotriva lui St Mirren, subliniind forma lor excelentă. Cu un record de 54 de titluri în istoria lor, Celtic a demonstrat o consistență remarcabilă, pierzând doar un meci din ultimele 24 în toate competițiile interne.

  Rodgers, care a câștigat opt din ultimele zece ediții ale Cupei Scoției, are la dispoziție un lot complet, fără accidentări. Jucători cheie precum Matt O’Riley, cu 19 goluri și 18 pase decisive în acest sezon, și veteranul portar Joe Hart, care își încheie cariera, sunt pregătiți să își lase amprenta în acest derby, ale cărui ponturi bune sunt expuse online de specialiști în ponturi pariuri sportive. Echipa a trecut de Partick Thistle, St Mirren, Livingston și Aberdeen pentru a ajunge în finală, arătând o formă de invidiat împotriva rivalilor de la Rangers, pe care i-au învins de trei ori în acest sezon.

Old Firm Derby 'Reloaded' în Finala Cupei Scoției: Celtic vs. Rangers
Brendan Rodgers

Rangers: În Căutarea Revanșei

  Rangers, deținători ai Cupei Ligii Scoției, vor să își redobândească gloria în fața rivalilor lor istorici. Echipa lui Philippe Clement, deși a terminat pe locul doi în Premiership, a avut un parcurs fluctuant, cu 11 meciuri fără victorie din 38. Ultimul meci de ligă s-a încheiat cu un egal 3-3 împotriva Hearts, ceea ce a evidențiat nevoia de consistență și concentrare în defensivă. Clement, dezamăgit de defensiva sa, a subliniat importanța concentrării totale în acest derby crucial.

  După cum arată ultimele statistici fotbal din Scoția, Rangers au trecut de Dumbarton, Ayr United, Hibernian și Hearts pentru a ajunge în finală. Deși au fost lipsiți de succes împotriva lui Celtic în ultimul an, fanii lui Rangers își amintesc de victoriile din ultimele întâlniri din Cupa Scoției, inclusiv un memorabil 2-1 în semifinalele ediției din 2022.

  Jucători cheie precum James Tavernier, cel mai bun marcator al echipei, și reveniții din accidentări Abdallah Sima și Ridvan Yilmaz sunt așteptați să joace roluri decisive. Clement va trebui să își gestioneze lotul cu atenție, având în vedere numeroasele accidentări, dar este hotărât să își asume riscuri pentru a obține victoria.

Old Firm Derby 'Reloaded' în Finala Cupei Scoției: Celtic vs. Rangers
Philippe Clement

Formații probabile

  Celtic:

Hart; Johnston, Carter-Vickers, Scales, Taylor; McGregor, Hatate, O’Riley; Forrest, Furuhashi, Maeda

  Rangers:

Butland; Tavernier, King, Davies, Yilmaz; Diomande, Raskin; McCausland, Cantwell, Silva; Dessers

Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri